Pärnu Eliisabeti kirikus kõlab suurte vene heliloojate muusika

22.05.2013
Laupäeval, 25. mail 2013 kell 16 esineb Pärnu Eliisabeti kirikus klaveritrio Sigrid Kuulmann-Martin (viiul), Aare Tammesalu (tšello) ja Marko Martin (klaver). Kontserdil saab nautida suurte vene heliloojate Pjotr Tšaikovski ja Sergei Rahmaninovi unustamatuid meloodiaid ja virtuoospalade tulevärki.

Viiuldaja Sigrid Kuulmanni onprofessor Yfrah Neaman kirjeldatud erakordselt andeka, ainulaadse temperamendi ja köitva musikaalsusega interpreedina. Ta on võitnud mitmeid rahvusvahelisi konkursse ning saanud auhindu eesti muusika interpreteerimise eest.

Tšellist Aare Tammesalu tegutseb nii solisti kui ka kammermuusikuna, esitades nii klassikalist repertuaari kui ka nüüdismuusikat. Lisaks arvukatele esinemistele Eestis on ta mänginud paljudes Euroopa maades, Ameerika Ühendriikides, Kanadas, Venemaal ja Iraanis.

Pianist Marko Martini mängu iseloomustab energia ja lüürilisuse köitev harmoonia, mis avaldub eriti Liszti, Brahmsi ja Schuberti loomingu interpreteerimisel. Martin on ka tunnustatud 20. sajandi muusika interpreet. Ta on õppinud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias professor Peep Lassmanni käe all ja Guildhall School of Music and Dramas Londonis, kus tema õpetajaks oli Joan Havill.

Üksikpääse 7 eurot ja perepääse 10 eurot (üks täiskasvanu ja kuni kolm alla 18-aastast last) müügil pool tundi enne kontserdi algust kohapeal.

Abonementpääse 25 eurot
, müügil Piletimaailma ja Piletilevi müügikohtades ning Internetis aadressidel www.piletimaailm.com ja www.piletilevi.ee, annab õiguse külastada sarja kõiki kevadhooaja 2013 kontserte.

Kontserdisarjaga liitub publikukoolitusprogramm õpilastele, info ooper@parnu.ee

Koostöös: Eesti Kultuurkapital, Pärnu linn, Pärnu Eliisabeti kogudus, Pärnu Ooper

Sarja kunstiline juht on Andrus Kallastu.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv