Löwenruh pargis toimub tasuta Pargimuusika kontsert

25.06.2013
Sari PARGIMUUSIKA/Oh mustlane, mängi...
3. juulil kell 19 Löwenruh pargis (Kristiine linnaosas, KULLO huvikeskuse kõrval)


Mustlasmuusikat kogu Euroopast
Arvo Leibur (viiul)
Terje Terasmaa (vibrafon)
Heiki Mätlik (kitarr)
kommentaarid

Mustlased on ajast aega linnaparkides mänginud. Nende meeletult emotsionaalne muusika sobib eriti hästi esitamiseks vabas looduses, nende paraku loomulikus elukeskkonnas.

Löwenruh pargis kõlavad Ungari mustlastantsud ja hispaania ning rumeenia mustlaste viisid. Mustlasmuusikat on oma loomingusse sisse kirjutanud paljud heliloojad. Parimad näited neist kõlavad virtuoossete muusikute esituses ka meie kontserdil. Kuuleme säravamaid palu sellistelt Euroopa tuntumatelt heliloojatelt nagu Brahms, Bartók, Monti ja Sarasate.

Arvo Leibur on Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri kontsertmeister, 1. viiul. Terje Terasmaa on virtuoosne löökpillimängija, kes nõutud nii orkestrites kui ka ansamblites. Heiki Mätlik on meie armastatumaid kitarriste, kes võlub publikut virtuoossuse ja erakordse lüürilisusega.

Sarja „Pargimuusika“ selle suve teine kontsert. Igasse parki läheme kavaga, mis haakub selle linnaosa või pargi asutamise ajastuga.

Piknikukontsertide sari on ühe seni unarusse jäänud, aga maailma linnades olulise ja kauni traditsiooni elustamine, mis algas Tallinn 2011 toel. Sari rõõmustab Tallinna elanikke juba kolmandat aastat.

Kontsert on tasuta!

Piknikukorv ja istumisalus kaasa.

Toetavad: Kristiine linnaosa, Tallinna linn ja Protone

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv