Veel üks Tallinna linnaosa sai endale seikluspargi

09.07.2013
Uus kolme rajaga seikluspark paikneb Viimsi looduslikul reljeefsel maastikukaitsealal. Seikluspargi idee autor, omanik ja ka ehitaja on tuntud muusik Jaagup Kreem.

"Olin lastega Otepääl seikluspargis ja nad ütlesid, et Viimsis käiakse ainult kodus ning magamas ja midagi muud eriti ei toimu," muigas Jaagup Kreem. „Egas midagi, kui lapsed nõuavad, tuleb ju teha. Plaan küpses ja saatus viis mu kokku Viljar Raidmetsaga, kes on kaasa löönud juba kahe seikluspargi ehitusel. Tema ütles, et teeme ära ja õnneks leidis idee ka vallas poolehoiu," rõõmustas Kreem.

Pargi erinevatest elementidest koosnevaid ronimismänge ühendavad tellis-ehitised. Raja läbimiseks kuluv aeg sõltub nobedusest ja füüsilistest võimetest. Keskmiselt võtab see aega umbes 1,5 tundi. Rajad on sobilikud igas vanuses külastajale (lapsed pikkusega alates 115 cm). Spetsiaalne rada lastele alla 115 cm valmib 2014. aasta kevadel.

Nüüdseks on Tallinnas kokku kolm seiklusparki. Nõmme park on nendest kõige vanem. Suve alguses sai endale kauni merevaatega seikluspargi ka Pirita linnaosa.

Lisainfo: www.viimsiseikluspark.ee

Allikas: Puhkaeestis.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv