Suveuudised Sagadist

05.08.2013
Jätkuvalt kaunid suveilmad meelitavad maale – nautima rannapuhkust, matkamist, kultuurisündmusi. Sagadi mõis kutsub mõisapuhkust siduma mitmete mõnusate tegevuste ja üritustega ning osa saama suvistest metsaandidest.

Uus näitus- Metsamuuseumis on avatud omanäoline ja põnev näitus, mis tutvustab aasta linde ning eriti selle aasta lindu – nurmkana.
Eesti Ornitoloogiaühing valib igal aastal uue aasta linnu ning läbi aasta tutvustatakse selle liigiga seotut laiemalt. Meie näitus ongi valminud koostöös Ornitoloogiaühinguga ning Remo Savisaare fotod ning uudne materjal Reboard muudavad näituse visuaalselt efektseks.

Looduskool jätkuvalt avatud- Sel suvel oleme esmakordselt kutsunud muuseumikülastajaid ka looduskooli, kus meie juhendajad tutvustavad elurikkusega seotud teemasid. Põnevad tegevused, mängud ja võimalus süüvida nii looduse saladustesse kui iseenda kohta midagi uut teada saada on toonud meile palju huvilisi ning seetõttu jääb looduskool igapäevaselt avatuks ka veel augusti keskpaigani.

Looduskooli saab külastada muuseumipiletiga muuseumi lahtiolekuaegadel iga päev kell 10 kuni 18.

Südasuvine eripakkumine- Läbi suve on Sagadi mõisa restorani peakokk Maren Rits pannud kokku hooajale sobivaid erimenüüsid.

Meie südasuvine eripakkumine sai selline:

* Põdrasingisalat arbuusi, metspähklite ja vaarikavinegretiga
* Praetud lestafilee kukeseenekastme ja grillitud suvikõrvitsaga
* Mustikajäätis.

Nautida saab iga päev kell 12 kuni 22. Eriti mõnus on seda teha restorani päikselisel terrassil!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv