Paide Kultuurikeskuse hooaja avalöök 24. augustil

15.08.2013
Paide Kultuurikeskuse hooaja avalöök tutvustab algava hooaja ettevõtmisi, huviringe ja külalisesinejaid.

Parklas üles seatud telkides on vahvad ja värvikad tegevused, teemanurgad ja eriilmelised söögikohad.

Tegevusi toimub nii kultuurikeskuse ees kui sees.

Võimalus on osta soodsalt teatrite ja kontserdite hooajapileteid.

Samal ajal toimub kultuurikeskuse tagusel alal Augustilaat.

HUVIRINGID VÄLILAVAL
Laval astuvad üles Paide Kultuurikeskuse huviringid.
Meeleolukaid laule esitavad naiskoor, meeskoor, ansambel Slavjanuška ning Sirjelind.

Rahvatantsurühmad (Riikar, Sinilill, Kägärä, Loomisel) teevad tantsuplatsil ühistantse. Ühtetantsimises on võimalus kõigil soovijatel osaleda. Seeniorid ja Sinilill astuvad üles ka oma kavadega. Jälgida saab Femme rühma tantsuetteastet ning ise kaasa tantsida Zumba rütmide saatel. Lavale astuvad huviteater ja Paide Kuningad.

KÜLALISED VÄLILAVAL
Etteastetega tulevad külla:

Eesti Kontsert ja Saksofonikvartett SAXEST
Rahvusooper Estonia - Savoy ball ning ballett
Eesti Nuku- ja Noorsooteater ja Väike nõid
Beer Brass Band

TELKIDES
Parklas üles seatud telkides on vahvad ja värvikad tegevused, teemanurgad, tutvustused ja eriilmelised söögikohad: Huviteatri joonistamislaud, Femme Ilu- ja tervisesalong, Ninšiku Zumbanurk, Kägärä ja nende Kägärikud, Meeskoori laulutare, Riikari Riukad, Noortekoori Näksid, Naiskoori jäätisekokteili baar, Memmede pudru&pannkoogipuhvet, vana aja tantsuplats, kultuurikeskuse kostüüminäitus - proovisaal, Estonia teatrikostüümide müük, Slavjanuška Tšainaja, Paide Pajatajad, Balletistuudio.

LASTEALAL
Eesti Nuku- ja Noorsooteatri nukutuba, Huviteatri joonistuslaud, Polli väikeloomad, näomaalingud, juuksur Reeda lõbusad patsid,Viru batuutide õhklinnak ja elektriautod jne..

NÄIDISTUNNID KULTUURIKESKUSES:
• JOOGA NÄIDISTUND algab kell 13 ruumis 330 ( kestusega üks tund). Riietuda mugavalt, kaasa joogamatt ja veepudel. Tund on tasuta, vajalik etteregistreerida kalev@veskimae.com või tel. 5333 0099. Juhendaja Kundalini jooga sertifitseeritud õpetaja Kalev Veskimäe
• TAI CHI NÄIDISTUND algab kell 11 ruumis 414. Riietuda mugavalt, kaasa vesi.Tund on tasuta. Juhendaja on treener VjatseslavKalenski. Tule ja saa uusi elamusi keha, vaimu ja hinge ühtsel kooslusel!
• ZUMBA NÄIDISTUND

VEEL KULTUURIKESKUSES:

• NÄITUS "ALUSTATUD 1970, vol 4"
• Treegeri kohviku ERIMENÜÜ
• kell 11 kammersaalis: Tooliklubi liikmetega kohtuvad Aivar Mäe ja Jüri Leiten
• kell 15.00-15.30 jalutuskoridoris Eesti modelliagentuuri Living Models Agency 10.juubeli puhul suur üle-riigiline MODELLICASTING
• kell 17.00 KOGUPEREFILM "Kadunud kuningriik", pilet 3 €
Lennukas ja naljakas animaseiklus, mis viib vaataja peidetud maailma, millesarnast keegi pole varem näinud. “Jääaja“ ja “Rio“ loojate film jutustab loo ammusest võitlusest, milles on vastamisi headuse jõud, kes kaitsevad loodust ja hoolitsevad meid ümbritseva keskkonna tervise eest, ning kurjuse väed, kes püüavad seda kõike hävitada. Kui teismeline tüdruk leiab end korraga sellest varjatud kuningriigist, peab ta ühinema naljakate ja kangelaslike tegelaskujudega, et päästa nende maailm… ja seda tehes ka meie oma.

Täpne ajakava SIIN.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv