Rakvere Teater avab 74. hooaja esietendusega ja peoga

04.09.2013
Rakvere Teater avab reedel, 6 septembril oma 74. hooaja „Lahuselu“ esietendusega ja suure peoga vastrenoveeritud Teatrikohvikus.

Pidupäev algab aktsiooniga - terve päeva vältel helistavad Rakvere Teatri näitlejad juhuslikkuse printsiibil teatrisõpradele, et tutvustada algavat hooaega.

Helistamine on kesksel kohal ka kell 19 väikses saalis esietenduvas armastusloos „Lahuselu“, mille lavastajaks on Kalju Komissarov ja näitlejateks Liisa Lennuk ning Tarvo Sõmer. Tom Kempinski lootuste romanss kahes vaatuses jutustab kahest inimesest. Mees ja naine. Üks elab Londonis, teine New Yorgis. Nende vahel on pool ööpäeva, terve Atlandi ookean ja igatsus, mis paneb neid kaht üksteisele merede taha helistama.

Kell 22 algab uuenenud Teatrikohvikus suur esietenduse pidu koos ansambliga Eneseimetlejate Klubi. Tutvustatakse Rakvere Teatri uue hooaja repertuaari ja kohtuda saab ka noore näitleja Imre Õunapuuga, kes alanud hooajast kuulub Rakvere Teatri ridadesse ning on ühtlasi Eneseimetlejate bändi akordionist.

Kiiremaid peokülalisi ootab saabudes üllatus. Uuest hooajast on Teatrikohvikus müügil Rakvere Teatri majavein. Algava 74. hooaja sisseõnnistamiseks saavad esimesed 74 peole saabujat klaasi majaveini tasuta.

Hooaeg saab stardi ka veebis, kui Rakvere Teatri kodulehel ilmub intervjuu Kalju Komissaroviga. Küsijateks/vestluskaaslasteks on Kalju enda kunagised õpilased Üllar Saaremäe ja Velvo Väli. Juttu tuleb legendaarse teatripedagoogiga tema kursustest (mida on praeguseks rohkem kui Pansol); Viljandi Kultuuriakadeemia ülesehitamisest; lavastustest, mille reas on „Lahuselu“ juba 103.; Tarvo ja Liisa küpsusest näitlejatena; iseloomustus Rakvere Teatri uute näitlejate Imre ja Saara kohta; arvamus Rakvere Teatrist ja ka Kalju soovitussõnad Velvo Välile, kui uuele teatrijuhile.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv