Haapsalu Kultuurikeskuses toimuvad sündmused septembris

16.09.2013
Film "Kon-Tiki"
15. - 17. septembrini kell 19.00
Pilet 3 €


1947. aastal jälgis kogu maailm põnevusega kuut skandinaavlast, kes asusid hulljulgele retkele plaaniga ületada Vaikne ookean muistsete indiaanlaste eeskujul ehitatud balsapuust parvel. Norra ajalooline seiklusfilm KON-TIKI jutustabki legendaarse maadeuurija Thor Heyerdahli (1914-2002) kuulsusrikkast ekspeditsioonist, mille eesmärk oli tõestada, et Polüneesia võisid asustada Lõuna-Ameerika indiaanlased.

Loe edasi SIIT

Dokumentaalfilm "Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha"
18. ja 19. septembril kell 19.00
Pilet 3 €


Kolm ja pool aastat tagasi olid 7500 inimest Saku Suurhallis ja hoidsid hinge kinni. Nad ootasid. Nad ootasid, et sünniks uus partei – “Ühtne Eesti”. Kaks kuud oli Teater NO99 veennud avalikkust, et selle poole liigutakse. Ja avalikkus uskus. Sest nad tahtsid uskuda. Oli hetk, mil rahvas ootas, et teater päästab Eesti poliitika.

Loe edasi SIIT

Film "Bling Ring"
22. - 24. septembrini kell 19.00
Pilet 3 €


Neile meeldib kõik, mis hiilgab. Nad joovad palju ja teevad koolist poppi. Nende eeskujudeks on Hollywoodi staarid ning nende eesmärgiks eksklusiivsed asjad, millega kaunistavad end ainult kõige kuulsamad ja ilusamad. See on noortekamp nimega “Bling Ring”, kes käib kuulsuste kodudes vargil. Jälgides oma iidoleid Twitteris ja Facebookis, teavad nad täpselt, kuhu minna ning palju aega on neil röövide sooritamiseks.

Loe edasi SIIT

Monokomöödia „Sinised kilesussid jalas“
25. septembril kell 19.00
Piletid 10 ja 8 € eelmüügis kultuurikeskuse kassas


„Sinised kilesussid jalas“ on Andrus Kivirähu humoorikas monokomöödia kahes vaatuses, kus näitleja Indrek Taalmaa kehastab kuut erinevat tegelast, nii mehi kui naisi, nii noori kui vanu, kes kõik ühel või teisel moel peegeldavad eesti inimeste suhet rahaga ja ühiskonnaga, milles praegu elame.
Ümberkehastumiskunstnik Indrek Taalmaa kehastub erinevateks rollideks ümber otse publiku silme all, nii et vaataja saab osa nii kostüümivahetusest kui grimmi pealepanekust.

Loe edasi SIIT

Marta Stratskase ja Margus Tamme ühisnäitus "Novella"
5. septembrist - 29. septembrini linnagaleriis
Tasuta


Tegemist on minimalistliku installatsiooniga, mis esmapilgul mõjub kirjandusliku lühivormi novell mõiste „tõlkena“ objektide, ruumi ja heli keelde. Suurtest kõlaritest kostab Marta Stratskase loodud ja sisse mängitud muusika. Galerii ruumi läbib natuke vägivaldselt pikk must toru, millel on vaataja jaoks tähistatud nii lõpp kui algus. Kui sellega piirduda, jääb üldmuljeks natuke nukker meeleolu, nagu olekski lugenud lühijutu ja peaks edasi tõttama muude askelduste juurde, mis meie igapäeva elu täidavad.

Loe edasi SIIT

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Haapsalu, Läänemaa

Haapsalu, Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv