GoAdventure pressiteade: Egiptuse turismikuurortides on rahulik

02.10.2013
Mitmed Euroopa riigid võtsid sel nädalal tagasi Egiptuse turismipiirkondadesse reisimise hoiatused. Ka Eesti Vabariigi Välisministeerium vähendas eile, 24.septembril 2013.a., Egiptuse, kui reisisihtkoha, soovituse ohutaset.
Eesti Vabariigi Välisministeeriumi soovitusest (24.09.2013) lähtuvalt on Egiptuse turismikuurortidesse reisimine turvaline ega sisalda endas ohtu. Välisministeeriumi Egiptuse reisiinfo lehel seisab teade, et Välisministeerium soovitab ohutuse eesmärgil vältida võimalusel reisimist Egiptusesse riigis aset leidva ebastabiilse julgeolekuolukorra tõttu, välja arvatud turismikuurortidesse. Ka öine liikumiskeeld on turismipiirkondades kaotatud, informeerib Eesti Vabariigi Välisministeerium oma kodulehel. (Allikas: Egiptuse reisiinfo Eesti Välisministeeriumi koduleht)

Uudisteagentuuri Reuters´i teatel on ka teised riigid, nagu Holland, Belgia, Tšehhi, Soome, Saksamaa ja Taani, taastanud oma reisisoovitused reisida Egiptuse Punase mere äärsetesse turismipiirkondadesse. Tšehhi, Holland ja Belgia teatasid oma otsusest sel esmaspäeval ja teisipäeval. Lähiajal on sama on oodata ka Venemaa ja Prantsusmaa poolt.

Lühiülevaade Saksamaa otsusest on leitav: TUI restarts Egypt trips after Germany relaxes travel advice

Tšehhi, Hollandi ja Belgia info: UPDATED: 3 European countries lift travel alerts on Egypt

Eesti suurima Egiptuse reiside korraldaja GoAdventure tegevjuhi Marina Moks´i sõnul on Egiptuse reiside broneerimise tase hea, kahel viimasel nädalal on huvi tunduvalt suurenenud. Üks põhjustest on see, et Egiptus on alati olnud meie klientide lemmik sihtkoht. Egiptuse populaarsuse põhjuseks on olnud päike, liivarannad, Punane meri, kultuur ja väga hea ning õiglane hinna- kvaliteedi suhe. Antud sihtkoht on taskukohane paljudele klientidele ning teist taolist alternatiivset kohta lähipiirkonnas talviseks perioodiks ei ole, kirjeldas Moks. „Egiptuse reisipakettide hinnatase on võrreldes eelmiste aastatega hea, isegi väga hea, kuna hotellide poolt hetkel tulevad head pakkumised, müük on avatud ning nõudlus tõuseb, mis tähendab seda, et klientide arv pidevalt kasvab. Nagu teada on, mitmed reisikorraldajad Euroopas olid loobunud reisipakettide müügist Egiptusesse sel aastal, kuid nüüd kui reisihoiatused on tagasi võetud, on müügid taas avatud, mis tähendab seda, et hind ei pruugi kaua enam madalana püsida“, konstateeris Marina Moks.

GoAdventure on üks neljast suurest Eesti reisikorraldajast, mis loodi 2006. aastal. Ettevõttes töötab üle 30 inimese. Põhiliselt pakutakse reisipakette Egiptusesse, Türgisse, Bulgaariasse, Araabia Ühendemiraatidessee ja Taisse. Lisaks tegeleb ettevõte keelereisidega, mida pakutakse GoStudy kaubamärgi alt ja osutab turismi turundusteenust Travel Media Group kaudu. GoAdventure on osa suurest holdingfirmast Tourism Holding & Consulting, mis tegutseb üheksas riigis. Grupi 38 turismiga seotud ettevõtet annavad tööd 1200 inimesele, sealhulgas kuuluvad sinna luksushotellid ja oma lennukompanii Metrojet. Grupi üldkäive on 390 miljonit eurot. GoAdventure tagatisraha on 1,5 miljonit eurot.

Lisainfo:
Marina Moks
GoAdventure OÜ tegevjuht
Tel. +372 6109319
marina.moks@goadventure.ee

skoor

3.7

Viimane kommentaar:

"Puhkus iseenesest väga super aga seda tänu enda aktiivsusele. Reisikorraldajate töö ebakompetentne. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid