Taastusravi & Hotell Wasa sügispakkumised!

10.10.2013
Taastusravi ja hotell Wasa on loonud suurepäraseid pakkumisi sügise alguseks! Tule ja kosuta oma keha ja vaimu meie taastusravikeskuses. Wasa teeb häid pakkumisi aastaringselt, küsige julgelt!

Algava sügise puhul on Wasas suurepärane pakkumine klassikalisele ravipaketile, kus ööbides vähemalt 3 ööd on päeva hinnaks kõigest 39€! Hind sisaldab majutust, toitlustust ja raviprotseduure.

Lisaks on eestlaste seas populaarseimaks osutunud Mõnus puhkus Pärnus paketil 2013. aasta lõpuni soodushind! 2 ööd majutust hubases kahekohalises toas, toitlustus ja raviprotseduurid vaid hinnaga 64,50€ paketi külalise kohta.

Wasa pakub ka kiireid ja lihtsaid lahendusi koosolekute, koolituste, seminaride ja teiste vähem formaalsete koosviibimiste korraldamiseks. Välja on töötatud seminaripakett, milles sisaldub seminariruumi kasutamise võimalus, majutus, toitlustus (sh kohvipausid) ja turgutavad protseduurid. Hind alates 36€ inimese kohta.

Eripakkumisena on võimalik valida oma kollektiivile eraldi kogu Villa Wasa maja koos kohvikusaali kasutusega kaheks ööks! Villa Wasas on võimalik ööbida 26-l inimesel ning kogu maja hind kaheks ööks alates 1100€-st!

Rohkem informatsiooni leiab alati kodulehelt või küsige hinnapakkumist e-maili teel merili.kolu@wasa.ee.

Head pakkumised on alati leitavad SIIT

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv