Toidumess ühendab ja liidab

21.10.2013
15. Tallinna toidumess - 30.10. - 1.11.2013

Tänavu täitub esimese toidumessi toimumisest Tallinnas 20 aastat. Eesti pikima traditsiooniga ja suurima osalejaskonnaga toiduainetööstuse, hotellinduse, toitlustuse ja toidu müügi kõiki sektoreid liitev üritus sai alguse 1993. aastal.

Eesti Näituste messikeskus on oktoobri lõpus – novembri alguses Tallinna toidumessi päralt kolmel päeval. Üritusele on oodatud eelkõige ärikülastajad - mess on kohtumispaigaks ligikaudu 7000-le Eesti toiduvaldkonna juhile ja erialaspetsialistile.

Üritusel pakuvad Eesti tootjad koduturu jaoks loodud uuendusliku tootevaliku parimaid palasid. Ulatusliku valikuga Eesti tooted innustavad toidumessile tulema ühtmoodi nii Eesti kui ka väliskülastajaid.

Kaks kolmandikku eelmiste toidumesside külastajatest on märkinud, et peale toidu tunnevad nad üritusel huvi ka muu temaatilise vastu. Seepärast kuuluvad programmi veel sellised teemad nagu sisustuse ja inventariga seotud tooted ja teenused, tootjale või toitlustajale vajalikud seadmed ja vahendid, pakendid ja pakkematerjalid, töörõivad ja puhastusvahendid, IT-lahendused ja täiendusõpe.
Tallinna toidumess tervikuna annab igakülgse ülevaate toiduainetööstuse, -kaubanduse ja toitlustusvaldkonna vajadustest ning arengusuundadest Eesti turul.

Allikas: http://www.profexpo.ee/foodfair/?lang=ee

Uudiste arhiiv