Paide Jõulukroon toimub 7. detsembril Paide kultuurikeskuse ees ja sees

25.11.2013
Paide Jõulukroon põimib jõululaulud ja - tantsud kodukootud peomustriteks.

Kõlavad talvelood kultuurikeskuse muusikastuudiolt ja Tiina Kivimäe jõululaulud päkapikkude ühendkoorilt. Talvetantse koovad mustrisse kodulinna võimlejad, rahvatantsijad ja Kullapai lasteaia mudilased. Koguperepäev kulmineerub Järva Jõulufolgiga: mitmelt maalt pärit jõululaule toob kuulajani Järva koorilaulu pere ja folkloorseid tantse taaselustab maakonna tantsurahvas. Õhtul kõliseb kultuurikeskuses Arsise noorte kellaansambel.

Jõululaat ja koguperepäev Paide Jõulukroon 7. detsembril 10-st 16-ni Paide kultuurikeskuse ees ja sees ja Pärnu tänaval. Kauplejate kirjapanek.

Kutsume huvilisi osalema Jõulukrooni konkurssidel!
Piparkookide kaunistamise konkurss "Mustriline muinasjutt" - küpsetage piparkook suuruses 20x 25 cm ja kaunistage mustriga, kasutades motiive meie rahvuslikest vöö- ja kindakirjadest või luues oma muinasjutulise mustri.

Kudumite konkurss "Mustrimängud" - oodatud on mistahes käsitsi (varrastel) kootud villased esemed: kindad, sokid, sallid, kampsunid, miks mitte ka mänguasjad, pajakindad, padjakatted ja muud omanäolised kudumid.

Konkursi teave: Tiia Tamm 515 3267; 384 9135; tiia.tamm@paidekultuurikeskus.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv