Detsembrikuu toob Aqvasse palju uut

03.12.2013
Pühadeaeg on kinkimiseaeg. Kingitakse hetki, tähelepanu, valgust, soojust, helgust, armastust. Tuledes linnad ja puud ning seletamatu pilk inimeste silmis ei lase hetkekski unustada, et aeg on eriline ja kordumatu.

Tuleb vaid otsida oma viis ja võimalused, kuidas seda tunnet edasi anda, et see veel pikemaks lähedaste hinge helisema jääks ja eneselegi tagasi kajaks...

Ka Aqva spaa toob teile mitmeid toredaid uudiseid, mis pakuvad häid elamusi ja avastamisrõõmu.

Spaapakettide menüü täienes

Alates 10. jaanuarist pakume täienenud spaapakettide menüüd, kus oleme mõelnud romantikutele, peredele, lapseootel emadele ja kõikidele spaanautlejatele.
Vaata lähemalt SIIT

Fresco sohvabaaris uus menüü ühes sushiga!

Meie sohvabaaris Fresco on uuenenud menüü mitmete apetiitsete hõrgutistega. Kõikide mereannifännide rõõmuks saab nüüdsest Frescos maitsvaid sushisid ja makisid proovida. Tule ja hellita oma maitsemeeli!
Tutvu uuenenud menüüga SIIN.

Lahtiolekuajad pühadel

Jälgi pühadeaegseid lahtiolekuaegasid! Vee- ja saunakeskus SIIT ja spaakeskus SIIT. Treeninguid ei toimu 24.-26. ja 31. detsember ja 1. jaanuar.

Luksust ja soojust spaakeskusest

Laavakivimassaaž - 75 min hinnaga 40 € (tavahind 48 €)
Massaaž soojade laavakividega on sügavlõõgastav, taastab keha energiavarusid. Mineraalsete kivide energia, soojus ja massaaž hellitavad teie keha ja hinge.

Kehahoolitsused Thermo-Spaas - 30 min hinnaga 17 € (tavahind 20 €)
Keha vabaneb pingetest läbi kaaluta oleku ja mõnusa soojuse. See on täiuslik lõõgastus ja suurepärane äraolek jõuvarude taastamiseks. Tunnete, et selg on sirgem ja vabam, lihaspinge vähenenud. Soojus aitab parandada verevarustust ja kosutada keha hapnikuga. Soojas kookonis hõljudes turgutavad teie nahka väärtuslikud merelised kokteilid. Naudite kehamähist. See on aeg positiivseteks mõteteks, meditatsiooniks. Nahk on siledam, siidine ja meeldiva aroomiga.

Pedix Deluxe jalahoolitsus - 90 min hinnaga 46 € (tavahind 54 €)
Luksuslik jalahoolitsus pakub naudingut ja heaolutunnet. Sisaldab massaaži Tiibeti valge mäekristalliga, mis eemaldab negatiivse energia, puhastab keha ja pakub heaolutunnet.

Pidude hooajaks küüned säravaks

Striplac maniküür - 60 min hinnaga 24 € (tavahind 29 €)
Maailma esimene küünelakk, mis püsib palju kauem (kuni 10 päeva) kui tavaline küünelakk, ei kihistu, eemaldamiseks pole vaja kasutada lahustit või küünelaki eemaldusvahendit. Lihtsalt tõmmake Striplac küüntelt maha, kui soovite vaheldust ja uut värvi!

Lac Sensation esmane püsimaniküür geellakiga - 60 min hinnaga 25 € (tavahind 30 €)
Kas unistad küünelakist, mis püsib kaunina 2-3 nädalat ning kuivab sekunditega? Mis ei kulu, murene ning on alati särav? Mis toimib, kui küünetugevdaja? Sinu unistus on täitunud- LAC SENSATSION geellakid- lihtne nagu küünelakk, vastupidav nagu UV-geel! Sinu püsivalt kaunis maniküür!

Vaata ka teisi põnevaid detsembrikuu pakkumisi siit.

skoor

4.6

Viimane kommentaar:

"Teie juures oli mõnus aega veeta. Teenendus oli eeskujulik. Minu külastusajal oli osa saunu kahjuks elektririkke tõttu rivist väljas.... (4.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv