LaitseRallyPargi Jõulumaa ootab kõiki peresid 14. detsembril! Veel on ruumi ka laste või firma jõulupeoks!

04.12.2013
Aasta oodatuim ja kauneim kuu on saanud alguse…

Kindlasti on see aeg, mil tuleks mõelda möödunud aastale, nautida saavutatut nii pere, sõprade kui kolleegide seltsis! Paljudel on ilmselt plaanid tehtud, kus ja kellega ühiselt meelt lahutada või jõululaua taga istuda ja on heameel öelda, et paljud leiavad jõulukuul tee ka LaitseRallyParki.
Samas on tore teatada, et veel on vabu õhtuid ja üksikuid nädalavahetuse päevi, mil korraldada Teie firmale või sõpruskonnale LaitseRallyPargis üks meeldejääv jõuluralli või talvekardivõistlus! Häid ideid ja põnevaid retsepte nii suurtele kui väikestele leiate meie kodulehelt!

Siinkohal on meil suur uudis ka kõigile peredele!
Sel aastal esmakordselt ja tänu liikluslinnaku ja mängudemaja valmimisele, on LaitseRallyPargis avatud JÕULUMAA! 


Terve detsembrikuu on mängudemaja jõulurüüs, kuid 14. detsembril ootame endale külla Jõuluvana ning Jõulumemme, kes ka Sind sel päeval terve perega LaitseRallyPargi mängudemajas ja liikluslinnakus tervitada loodavad!
Sel päeval teeme palju põnevat: valmistame piparkooke ja meisterdame jõulukaarte, võtame ette jalutuskäigu Jõulumemme juurde, sõita saab saaniga ja loomulikult kohtume Jõuluvana endaga! Jõulumaa pääse lapsele on 7€ ja täiskasvanule 5€, perepilet 20€ (perepiletiga 2 last, kuni 16 eluaastat ja 2 täiskasvanut). Mängudemaja atraktsioonid ja saanisõit on lisatasu eest. Kohapeal võimalik osta suppi ja kergemaid suupisteid. 

Liikluslinnak ja mängudemaja on jõulukuul avatud tavapärastel kellaaegadel (v.a. 24.12, mil jääb terve park suletuks), Jõulumaa ootab 14. detsembril külalisi 10.00-18.00. Et jõuluvana teaks Sinu tulekuks teha ettevalmistusi, palun kinnita oma osalemine mangudemaja@laitserallypark.ee.
Kinnituse saatmisel piisab, kui kirjutate, mitu last ja mitu täiskasvanut tuleb. Kirja pealkirjaks palume märkida Jõulumaa, 14.12.

UUDIS! LaitseRallyPargil on nüüd ka kliendikaart, mida kasutades teenid boonust ja seda veel mitmete teiste teenusepakkujate juures. Kliendikaardi vormistamine on Sulle täiesti tasuta! Küsi julgelt!

Imelist jõulukuud kõigile!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv