Jõulupidu Setomaa Turismitalos

09.12.2013
21. detsembril toimub Setomaa Turismitalos Meremäe valla Jõulupidu. Tantsuks mängib ansambel Korgitser. Info ja piletid tel 56605168. Pilet hind on 5 euri.

Lisaks pakub Setomaa Turismitalo erinevaid pakette, mis on seotud kohaliku toidu, seto köögi ja kulinaariapärandiga - olgu selleks siis mõni seltskonda siduv ühistegevus või ühine söömaaeg. Kindel on see, et hea meeleolu ja kõhutäis on garanteeritud!

Pakett " Seto köök põlvest põlve"

Külalisi ootab ees tutvus seto köögiga, mis on inspireeritud talu perenaise Laivi Mesikäppa ja Food Stuudio peakoka Indrek Kivisalu ühisest seto söögi kokaraamatust "Seto köök põlvest põlve, Meremäe kandist". Selle tutvuse käigus...
- saavad külaliste maitsemeeled kostitatud seto söökide ja jookidega;
- kultuuriannus doseeritud seto leeloga;
- ihu kosutatud setopärases Võsa Nulgas;
- uus päev ilusasti alustatud hommikuse linnupettga.

Hind 65 eur
Inimeste arv minimaalselt 14.

Tihti juhtub nii, et külaline satub Setomaale elus esimest korda. Võib-olla ka viimast korda. Aga soov kogeda erinevaid seto maitseid püsib ju aastaajast sõltumatult.

Erinevaid põlvest põlve pärandatud maitseid koos tänapäevaste nüanssidega aitavad kujundada kohalik ja hooajaline tooraine talu ürdiaiast, salatipeenardelt, marjapõõsastelt ja metsast.

Kui soovid selle söömaaja siduda mõne oma tähtpäevaga, siis anna meile sellest kindlasti eelnevalt teada! Nii saame Sulle olulise elusündmuse muuta omalt poolt veelgi meeldejäävamaks! Kohandame söömaaja rätsepatööna Sinu vajadustele!

Seto süümaaig - Toidu juurde räägime ka jutu - mis oli ja kuidas täna on. Külalised võtame vastu ehtsates seto rahvariietes.

Hind alates 35 eur inimene.

Kulinaarne maastikumäng " Tsuhkna seto köögis"

See meeskondlik teatevõistluse stiilis maastikumäng paneb proovile meeskonna orienteerumisoskused, seto keele oskused ja kulinaarse võimekuse. Lõbus ja haarav maastikumäng lõppeb ühise toiduvalmistamisega, kus kõik omatehtu tuleb ka endal ära süüa. Võidab meeskond, kes kõige täpsemalt seto maitseid tabab.

Küsi hinda oma seltskonnale!

skoor

4.5

Viimane kommentaar:

"Olin kah sel ajal talus, kui Võsa Nulgas peatunud rahvas ruigas ja lasi lastel teha, mida need heaks arvasid. No õudukas ja nüüd tulevad... (4.0)" Anna hinnang

Kalatsova küla, Meremäe vald, Võrumaa www.setotalu.ee näita numbrit

Kalatsova küla, Meremäe vald, Võrumaa www.setotalu.ee näita numbrit

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv