Kurgjal saab õppida luuategu ja kaseokstest punutiste tegemist

03.01.2014
26. jaanuaril 2014 algusega 11.00 saab Kurgjal õppida luuategu ja kaseokstest punutiste tegemist.

2014. aastal jätkub C. R. Jakobsoni Talumuuseumi talukultuurikool, kus soovime meelde tuletada ja õpetada meie esivanemate iidseid pärandtehnoloogiaid.

2014. aasta koolituste üldiseks teemaks valisime metsa ja sellega seotud tegevused. Asub ju meie muuseum metsade keskel ning ka C. R. Jakobson pidas metsa väga tähtsaks looduse ja inimeste jaoks.

Metsa-aasta esimene talukultuurikool saab toimuma 26. jaanuaril kell 11.00 muuseumi rehetoas.Tegevusi on nii mees- kui naisperele. Õpime kaseokstest tegema luudasid ning Inna Raud õpetab valmistama kasevitstest punutisi- taldrikuid, erikujulisi lillepotiümbriseid, sarvi ning kausse. Osavõtutasu on 5 € ning lisatasu eest saab osta süüa.

Osalemissoovist teatage palun telefonil 445 8171 või 5860 0025 või meiliaadressil info@kurgja.ee. Palume kaasa võtta võimalusel oksakäärid, traaditangid ning näpitsad, et töö kiiremini sujuks.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Tänapäeva lapsed ei tea suurt vanaaja elust miskit.Aga Kurgja parandab selle vea,tutvustab vanaaja eluolu päris põhjalikult.Pakub vanaaja... (5.0)" Anna hinnang

Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv