Spordikeskus peab linnavolikogu ja -valitsusega hokimatši

30.01.2014
Reedel (31.01) kell 15 toimub Rakvere spordihalli parklasse rajatud liuväljakul hokimatš, kus kohaliku spordikeskuse tiim läheb vastamisi Rakvere linnavolikogu ja -valitsuse ühisvõistkonnaga.

Spordikeskuse tituleeritumaks hokimängijaks on liuväljaku jäämeister, mitmekordne Eesti meister murdmaasuusatamises ja tünnisõidus, läinud talvel ka Uudeküla meeskonnaga Lääne-Viru hokitšempioniks kroonitud Pavo Raudsepp.

Rakvere linnavolikogu ja -valitsuse võistkonnas, mida ergutab ja juhendab platsi kõrvalt volikogu esimees Marko Torm, on lubanud rahvasaadikutest jääle tulla näiteks Urmas Tamm, Pille-Ruth Kukemilk, Aleksandr Holst. "Meil on vastu panna kindlasti viisiku jagu mängijaid pluss mõned varus," rääkis Marko Torm. "Võib-olla pole meie võistkonna liikmed pärjatud nii säravate tiitlitega, aga midagi siiski leidub."

Marko Tormi kinnitusel lisandub volikogu tiimi hokimängijaid jooksvalt. Võimalik, et jäähokimatšil teevad kaasa samuti spordiga sinapeal Kert Karus ja Priit Verlin. Esimene veab teatavasti Palermo Spordiklubi ja teine on kooliajal hüpanud Rakveres teivast 3.70.

Kõik huvilised on oodatud oma lemmikutele kaasa elama.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv