Aqva spaa täitub romantika ja üllatustega

03.02.2014
Veebruar on eestlastele imeline! See tuletab meile meelde kaht olulist asja - armastust ja kodumaad. Terve veebruari võiks veeta eriliselt armastades. Kuu alguses talvelinde, kes hommikuid rõõmsaks teevad.. Järgmistel päevadel kalleid koduloomi hellitades tuletame meelde, kui palju soojust neist külmal ajal saab... seejärel armastada veel rohkem oma kodu ja asju, mida on rõõmuga loodud.. ja kuu keskel jõuame kõikide armsate lähedasteni, kelle pärast tasubki kogu ülejäänud aasta pingutada ja vaeva näha.
Kuu lõpuks võtame vastu kodumaa sünnipäeva juba suure armastust täis rinnaga ja võime tunda, kui väärt on vabadus ja kui kallis on see, mida iga päev iseenesestmõistetavalt võtame.

Ja kui külm kipub liiga näpistama, siis soojust ei pea otsima kaugelt, vaid ikka armastatud kodumaalt. Aqva spaa veekeskuses on aastaringselt päris soe ja saunakeskuses lausa lõõskav!

Superpakkumised messil Tourest 2014

Me teeme seda viimast korda - traditsiooniline superpakkumine messiks!
Ostes hilot massaaži (55 €), anname majutuse TASUTA! Kampaaniahind kehtib ühele inimesele üheks ööks majutumisega perioodil 1.6. - 30.09. 2014.
Lisatasu 30 € üksinda majutudes.

Lisaks teeme messil suurepärase pakkumise ka kevadeperioodiks. Majutudes esmaspäevast reedeni vähemalt 2 ööd, anname 60-minutilise Rootsi või wellness-massaaži TASUTA.
Paketi hind 92 € kehtib ühele inimesele kaheks ööks, saabudes hotelli esmaspäevast-kolmapäevani perioodil 16.2 - 30.4. 2014 (va periood 17.-21.3).
Lisatasu 60 € üksinda majutudes.

Loe pakkumiste kohta lähemalt SIIT.

Romantiline paradiis vallutab veekeskuse

AQVA veekeskus alustab romantikalainetega juba 13. veebruaril.

Kell 22:00 kustuvad veekeskuse tuled, kuid see ei tähenda, et sulgeme uksed. Alles siis saab alguse romantiline muinasjutt. Süüdatakse küünlad, taustaks kõlab rahulik muusika. Veekeskuse baaris saab osta kokteile ja suupisteid. Üritus kestab keskööni. Edasi tuleb muinasjuttu juba endal kirjutada...

Pileti hind ühele 10 €, koos kaaslasega 15 € kahele.

Meie hotellis peatuvatele külalistele on üritus tasuta!

Veekeskus teeb sõbrapäevaüllatuse: 14. veebruaril kuni kella 15ni vee- ja saunakeskuse pääse -50%!

Vaata ka teisi põnevaid sõbrakuu pakkumisi siit.

skoor

4.6

Viimane kommentaar:

"Teie juures oli mõnus aega veeta. Teenendus oli eeskujulik. Minu külastusajal oli osa saunu kahjuks elektririkke tõttu rivist väljas.... (4.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv