RADISSON BLU HOTEL, TALLINN MUUDAB NIME: NÜÜDSEST RADISSON BLU SKY HOTEL

28.02.2014
Tallinna üks uuenduslikum ja kaasaegseim hotell Radisson Blu Hotel, Tallinn muudab oma nime, milleks nüüdsest on Radisson Blu Sky Hotel.

Väike, kuid oluline nimemuutus tähistab Radisson Blu Sky Hotellile märkimisväärses eduloos järjekordset arengusammu ja kajastab ühtlasi hotelli renoveerimisprotsessi lõpetamist.
2013. aastaga renoveeriti hotelli 280 külalistetuba, Seasons Restoran, konverentsikeskus ja kõik avalikud ruumid. Lisaks renoveerimisele ehitati hotelli 24ndale korrusele spa, mida opereerib alates jaanuarist Babor Beauty Spa ja 18ndal veebruaril avati hotelli enidses lobby baaris Euroopa vanim kokteilibaar Harry’s New-York Bar.

Radisson Blu Sky Hotel peadirektor Flemming Poulsen teatas: „Oleme Radisson Blu Sky Hotel nime üle äärmiselt rõõmsad. Nimi on lihtne, lühike, asjakohane ning sobib ideaalselt meie kõrge hoone ja hotellist avanevate suurepäraste vaadetega. Ühtlasi tähistab nime vahetus meie jaoks uue ajastu algust kuna peale suuri investeeringuid ja renoveerimistöid oleme vaieldamatult atraktiivseim hotell Tallinna kesklinnas”.

Radisson Blu Sky Hotel on täielikult renoveeritud, modernne äriklassi hotell Tallinna südames Rävala puiesteel - äri-, kaubandus- ja meelelahutusasutuste vahetus läheduses. Hotell kuulub rahvusvahelisse hotelligruppi Carlson Rezidor Hotel Group ning on Eestis tegutsenud 13 aastat. Hotellis on 280 kaasaegselt ja mugavalt sisustatud tuba, kõigist tubadest on vaade merele või vanalinnale. Lisaks restoranile Seasons on hotellis Harry’s New-York Bar, grillrestoran Madissoni Grill & Baar ning kõrgeimal, 24. korrusel, katusekohvik Lounge24. Hotellis on kaasaegse konverentsitehnikaga varustatud nõupidamis- ja konverentsisaalid. Hotell pärjati 2010. aastal Rohelise Võtme keskkonamärgisega ning oma igapäevases tegevuses lähtub Radisson Blu Sky Hotel vastutustundliku ettevõtluse printsiipidest.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv