Aqva spaa kohab kevadeootuses!

04.03.2014
Igas pehmemas kraadis, varna riputatud mütsis, lühemas seelikus, helerohelises pungas, akendelt peegelduvas päikesekillus, iga tiivulise viisijupis - KEVAD!
Oleme isegi särisevast õhust haaratud ja toome oma külastajale paar head uudist...

Veekeskus kutsub lustima Vatslapäeval! 4. märtsil on taas vastlapäev, kuid rohelised künkad ei lase pikima liu laskmises võistlema.on oodatud lustisõidule naised, sest vastlapäev on vanast ajast tuntud kui naiste püha.Kõrtsi asemel tule trallita veekeskuses ja ammuta ilu ning tervist näiteks punakast maasika- või kirsismuutist! Lustakat liuglemist!



8 märtsil kõikidele naistele veekeskuse baaris alkoholivabad kokteilid soodushinnaga!
Kuu nipp: väike spaahoolitsus koduste vahenditega

Aqva spaa massöör Ülle Alte jagab nippe, kuidas koduste vahenditega kehast pingeid ära masseerida:
"Üks võimalus on masseerida end tennisepalli või tugevama lõngakeraga. Näiteks kõhuhädad (sooled on kinni, puhitused, vaevused jne) tekivad siis, kui kõht on kogunenud emotsioonidest ja stessist pinges.
Lama kõhuli ja aseta pallike naba alla. Võid ka õrnalt rullida kuni tunned, et ebamugavustunne ja pinge väheneb.
Turjapinge leevendamiseks aseta pall abaluude vahele ja rulli seda seina vastu toetades (lasku väikestesse kükkidesse) või selili põrandal. Sama saab rakendada ka alaseljavaevuste puhul.
Teiseks koduseks abivahendiks massaažil sobib hästi 1,5-liitrine sooja veega pudel. Sellega saab kõik kehaosad läbi rullida ja lükata. Samas jõuab soojus lihastesse, vabastades pingeid. Lama selili, aseta pudel lülisambaga risti selja alla ja rulli sellel. Niimoodi saad läbi rullida kõik kehaosad. Sama saab teha ka kõhuli.
Sooja veepudeliga rullimine pole soovitatav traumade ja põletike korral."

Tule Aqva konverentsikeskusesse fotokoolitusele Kõik fotograafiahuvilised saavad märtsis Aqva konverentsikeskuses oma teadmiseid täiendada. Tuntud fotograafialektor Aivar Pihelgas jagab näpunäiteid, kuidas tänavu laulu- ja tantsupeol püüda kõige paremaid kaadreid.
Pihelgas jagab nõu, kuidas kaamerat kasutada, kuidas liikumist fotole püüda, kuidas tabada emotsioone, kompositsiooni jpm.
Üritus on kõigile huvilistele tasuta, kuid nõuab eelregistreerimist SIIN
Fotokoolitus toimub Rakveres Parkali 4 Rooma saalis, 27. märtsil 17-18:30.

Ujumiskursused lastele ja täiskasvanutele!

Ootame Sind Aqva SPA-s

skoor

4.6

Viimane kommentaar:

"Teie juures oli mõnus aega veeta. Teenendus oli eeskujulik. Minu külastusajal oli osa saunu kahjuks elektririkke tõttu rivist väljas.... (4.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv