Suurejõe Peo- ja Puhkekeskus on läbinud uuenduskuuri

18.03.2014
Tule veeda mõnus puhkus Pärnu jõe kaldal! Endise Suurejõe vesiveski-hüdroelektrijaama vastaskaldal paiknev peo- ja puhkekeskus pakub häid võimalusi kõiksugu ürituste korraldamiseks aastaringselt nii eraisikutele kui ka firmadele. Kunagine baar on uute omanike käe läbi muutunud privaatseks ja viisakaks puhkekohaks.

2013. aastal avatud Suurejõe Peo- ja Puhkekeskuses võimalusi toredaks puhkuseks jätkub. Kompleksi südameks on suur ja maitsekalt sisustatud kaminasaal ning ruumikas köök koos kõige vajalikuga. Peosaalist pääseb avarale jõevaatega terassile. Terassilt ei puudu ka grillimisvõmalus ja välikamin, kus veeta sumedaid suveõhtuid. Ühenda oma grillipidu lõõgastavate saunamõnudega. Suurejõel on stiilne ja ruumikas jõevaatega saun, mullivann ning suur kümblustünn.

Kuid puhkus Suurejõel ei pea piirduma vaid grillimise ja saunatamisega, ka aktiivseks puhkuseks on võimalusi väga palju. Meeldivad Sulle ATV-d või hoopis mootorsaanid? Eelistad motospordile ratsutada või kala püüda? Tahaksid matkata rabas või seigelda kanuudega Pärnu jõel? Suurejõe Peo- ja Puhkekeskusest leiab kindlasti midagi igale maitsele.
Tahaksid puhkusele lisada luksust ja stiili? Küsi majarahvalt infot limusiini rendi kohta. Vajadusel on pakkuda nii busse kui ka väiksemaid ja suurmaid limusiine – http://www.limu.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Mustaru tee 6, Pärnumaa www.suurejoe.ee näita numbrit

Saada e-mail

Uudiste arhiiv