Jüripäeva leivakonkurss „Paide parim koduleib 2014“

09.04.2014
Rukkileib on eestlaste jaoks aastasadade vältel
olnud üks olulisemaid toiduaineid ning ega asjata
nimetata kõiki teisi toite leivakõrvaseks.
Koduse leiva maitse on väärtus,
mida hindavad nii noored kui vanad.


26. aprill Paide Raekoda II korruse saal

Hea perenaine või peremees
- kui sa oskad ise kodus leiba küpsetada
- kui sa raatsid seda ka teistega jagada
siis
- küpseta leib ja too see 26. aprillil hiljemalt kella 10.00 Paide Raekotta II korruse saali
- kirjuta juurde oma leiva lugu või retsept.
Mis edasi saab ?
- kell 10 – 11 saab leibu imetleda ja retsepte lugeda II korruse saalis
- kell 11 – 13 saab leibu maitsta ja valida oma lemmik

Mis on oluline parima selgitamisel ?
- loomulikult maitse
Kuna aga maitse üle ei vaielda siis ka
- isuäratav välimus ja see kuidas leib vaatamiseks on välja sätitud
Ja veel :
- kõigile küpsetajatele linnarahva kiitus ja kott rukkijahu
- parimatele kõige suurem au ja kõige suuremad auhinnad
- eriauhinnad

Info tel. 3838621, 5223166, e-mail : edith@paide.ee

NB! Leibu on võimalik tuua Raekotta ka reedel 25. aprillil kell 9 - 15.00

Head pealehakkamist!
Jätku leiba !

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv