TALLINNA LOOMAAIA LÄÄNEVÄRAV AVATAKSE

30.04.2014
Neljapäeval, l. mail avatakse Tallinna loomaaia Õismäe poolne läänevärav aadressiga Ehitajate tee 150. Keskkonnahariduskeskuse ehitus on lõpusirgel ja põhjus rõõmustamiseks olemas – külastaja pääseb loomaaeda läbi uue maja fuajee.

Lääneväravas ootab autoga tulijaid tasuline autoparkla soodushinnaga neile, kel loomaaia pilet taskus.

Endiselt on külastajaile avatud ka Paldiski maantee poolne põhjavärav, mis ühistranspordi kasutajaile harjumuspärane. Mõnda aega juba sõidab nädalavahetustel Keskuse ja Zoo peatuse vahel buss number 37, mis lääneväravasse pääsemise lihtsamaks muudab. Tihedamat linnaliiklust, mis Meistri bussipeatust läbiks, ootab loomaaed pikisilmi, et keskkonnahariduskeskusesse tulek lastele ja peredele mugavam oleks.

Laste loomaaed avatakse uue keskuse juures 1. juunil ja see jääb tegutsema aastaringselt. Ka loomaaia direktsioon ja loodushariduse osakonna töötajad kolivad suve alguses uutesse tööruumidesse keskkonnahariduskeskuses, kus on ka suur konverentsisaal ja õppeklassid loodushariduslike tegevuste läbiviimiseks. Loomaaia loomasõprade ringide lapsed tegutsevad sügisest uutes õppeklassides.

Keskkonnahariduskeskus valmib tänu Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondist toetatavale meetmele „Keskkonnahariduse infrastruktuuri arendamine“, mida rahastatakse SA Keskkonnainvesteeringute Keskus kaudu.

Maikuuga algab ka loomaaia neljakuune suvetsükkel, mis kajastub nii hindades kui pikemas lahtiolekus. Kassad on avatud kõigil nädalapäevadel kella 9-19, kuid loomaaias võib viibida kuni kella 21. Siseekspositsioonid on esmaspäeviti suletud.

Täpsem info kodulehel www.loomaaed.ee

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv