Estonian Air pakub noortele soodsa hinnaga lennupileteid

08.05.2014
Estonian Air pakub noortele vanuses 12-25 (k.a) soodsaid noortehinnaga lennupileteid. Kooliõpilastel ja tudengitel on praegu õige aeg reisiplaane tegema hakata, sest noortele suunatud pakkumisi tehakse kõigile Estonian Airi otselendudele.

„Igale lennule müüakse piiratud koguses noortehinnaga pileteid. Noortehind annab suurepärase võimaluse sõprade seltsis puhkuse veetmiseks või näiteks välismaal õppides vaheajal kodus käimiseks. Tegemist on püsitootega ja loodame selle aktiivset kasutust,“ lausus Estonian Airi turunduse ja arendusosakonna juht Gunnar Mägi.

Noortehinnaga pileteid saab osta nii Estonian Airi veebilehelt kui ka reisibüroodest. Noortehinnaga piletid algavad 69,90 eurost, nende hindadega kohtade arv lendudel on piiratud. Piletihinna sisse kuulub üks ühik äraantavat pagasit.

Hinnad sisaldavad lennujaamamakse ja tasusid. Lisainfot noortehinna kohta saab aadressilt Lisainfo.

Estonian Airi eesmärgiks on pakkuda regulaarseid lennuühendusi vähemalt kaks korda päevas Eestile strateegiliselt olulistesse sihtkohtadesse, kuhu on olemas piisav nõudlus.

Eesti rahvuslik lennufirma Estonian Air on suurim vedaja Tallinna lennujaamas. Estonian Airi regulaarlendude liinivõrku kuuluvad järgmised sihtkohad: Stockholm, Kopenhaagen, Amsterdam, Brüssel, Oslo, Moskva, Peterburi, Kiiev, Vilnius ja Trondheim. Maist septembrini lisanduvad sihtkohtade nimistusse Nice ja Split ning juunist augustini Pariis ja Berliin. Detsembrist 2014 kuni märtsini 2015 toimuvad hooajalised lennud Münchenisse.

Lisainfot saab aadressilt www.estonian-air.ee, Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 6401 160 ja reisibüroodest.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv