Maailmaloomise helid muuseumiööl Vastseliina linnuses ja Neuhauseni peamajas

16.05.2014
Laupäeval, 17. mail toimub taaskordne muuseumiöö. Kas Vastseliina linnuserahvas võtab sündmusest osa!

Muuseumiöö- öös on tähti... viib sel aastal maagilisele rännakule. Õhtul, algusega kell 21.00 toimub mõtluskontsert "Maailmaloomise helid".

Šamaanitrumm, Päikesegong ja kristall-helikausid viivad Aivar Täpsi vahendusel helilisele rännakule, milles kiirgab päikesesüsteemi keskme helisid ja meie sisekosmose võnkeid.
Idamaades arvatakse, et maailm loodi gongilöögiga, kõlas "suur pauk". Maailmaloomishelisid kuuleb vastavalt häälestatud Päikesegongilt, mille läbimõõt on 95 cm.

Šamaanitrumm on alati olnud südamelöökide tähistajana meelerändurite hõljukiks. Trummirütm juhatab sisse raja alateadvuse piirimaile. Lisaks täidavad kogu ruumi kahekümnest kristallkausist koosneva heliallikate komplekti vibratsioonid. Suurimad neist on poolemeetrise läbimõõduga kausid, millest kostuvad helid mõjutavad kuulajate alumisi energiakeskuseid. Väikseima läbimõõduga helikauss aga paitab oma helidega meie teadvuse kõrgeimaid sfääre.

Kristallkausside komplekt kokku valgustab kogu meid ümbritsevat ning laadib ja puhastab kuulajate füüsilist-, kui ka emotsionaalset-, mõtte- ja vaimkeha. Toimub tasakaalustumine. Puhaste toonidega kristallkausid kutsuvad meie keha kaasa laulma ning seeläbi tervenema.

Kes soovib helidevoogu eriliselt nautida, sellel palume kaasa võtta joogamatt ning tekk, sest parim viis kontserti kogeda on lebades.

Sissepääs mõtluskontserdile vaba annetusega!


Alates kella 18.00 on Neuhauseni peamaja külalistele tasuta avatud.
ETTEVAATUST- MAJAS KUMMITAB!


Info: 53 03 06 48 või linnus@vastseliina.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Võrumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv