Lodjaga Tartust Värskasse Seto Folgile ja/või tagasi.

20.06.2014
Esmakordselt on võimalik üksikisikutel liituda mitmepäevaste lodjareisidega, mis viivad lõbusa reisiseltskonna 25.-26.06 Tartust Värskasse Seto Folgile või toovad 29.-30.06 Värskast tagasi Tartusse. Mõlemal korral ööbimispeatusega Piirissaarel!
Reiside ajakava (väljasõiduajad on kindlad, ülejäänud ajakava orienteeruv ehk kui on hea purjeilm, siis kulutame aega purjetamisele ja jõuame Piirisaarele tiba hiljem):

ESIMENE REIS TARTU-VÄRSKA:
K 25.06 TARTU-PIIRISSAARE
kell 10:00 väljasõit Tartust Lodjakoja juurest Ujula 98
kell 13:30 vahepeatus Suursoo Looduskeskuses, mastitõstmispaus, keskusega tutvumine
kell 15:00 jõuame Peipsile, sobiva tuulega saame purjetada
kell 18:00 maabume Piirissaarel, ööbimine telkides lodja kõrval (telgid ja magamiskotid võtta ise, lodjalt saab lambanahku külje alla võtmiseks)

N 26.06 PIIRISSAARE-VÄRSKA
kell 10:00 väljasõit Piirissaarelt, sobiva tuulega saame purjetada
teel külastame Räpina uut sadamat ja vaikse ilma korral ka Salosaart, sest seal ei ole sadamat
kell 18:00 jõuame Värskasse,
Marsruudi kaardi leiate siit.

TEINE REIS VÄRSKA-TARTU:
P 29.06 VÄRSKA-PIIRISSAARE
kell 12:00 väljasõit Värskast, sobiva tuulega saame purjetada
teel külastame vaikse ilma korral ka Salosaart, sest seal ei ole sadamat ja Räpina uut sadamat
kell 20:00 maabume Piirissaarel, ööbimine telkides lodja kõrval (telgid ja magamiskotid võtta ise, lodjalt saab lambanahku külje alla võtmiseks)

E 30.06 PIIRISSAARE-TARTU
kell 10:00 väljasõit Piirissaarelt, sobiva tuulega saame purjetada
kell 12:30 jõuame Emajõele
kell 14:00 vahepeatus Suursoo Looduskeskuses, mastilangetamispaus
kell 18:00 maabume Tartus kesklinnas ja veidi hiljem Lodjakojas Ujula 98

Ühe reisi tasu täiskasvanule 85 €, õpilasele 70 €. Tasumine toimub eelnevalt ülekandega, koha broneerimiseks ja arve saamiseks võtke ühendust info@lodi.ee, tel 55599100, Liisa-Lota Kaivo.

Hinna sees on 2 päeva lodjasõitu ja 4 toidukorda: 1. päeva lõuna - pasta tomati-hakklihakastmega, salat, magus sai. 1. päeva õhtu - keedetud kartulid, grillvorst, tomati-kurgi salat, küpsised, 2. päeva hommik - puder, moos, võileivad, 2. päeva lõuna - seljanka, pannkoogid moosiga. Iga kord saab juua ka teed, kohvi, morssi, vett. Söögivaaritamiseks jagame reisiseltskonna kokale abitoimkondadeks. Igaüks võib end (ja teisi:)) oma parema äranägemise järgi ka lisaks varustada. Piirisaare poest saab sularaha eest osta näiteks jäätist.

Reisi alguses arutame reisiseltskonnaga, kas tellime Piirisaarel õhtul ka saareekskursiooni ja sauna.
Kaasa soovitame võtta lisaks tavapärasele teravale mõistusele, rikkalikule kogemustepagasile ja ameerikalikule naeratusele ilmakindlad ja soojad riided (vähemaks saab alati võtta), ujumisriided, saunalina, magamiskott, taskulamp, sääsetõrje, seltskonna peale telk. Rangelt soovituslik on kaasa võtta pille, laule, luuletusi, lugusid, kalaõngi, lauamänge jmt. Pardale on tulemas ka muusikuid.
Lodjal on olemas kõik tänapäevaseks eluks esmavajalik, täpsemat kirjeldust vaata siit.

Värskas ootab meid ees 2 lõbusat päeva täis muusikat, matku, head toitu ja suverõõme. Festivali ajal toimuvad looduslodjaretked, lodjakontserdid ja öölodjaretked. Täpsema info ja festivali programmi leiad siit Seto Folgi passi saab osta piletilevist Majutusvõimalused folgi ajaks leiab siit

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Super laevasõit! (5.0)" Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv