Lastega Haapsalus

09.07.2014
Haapsalu pole mitte ainult suvine kuurortlinn vaid on ka ideaalne koht perepuhkuseks: armsad kohvikud, peremuuseumid, galeriid ja veekeskused Haapsalus on vaid mõned asjad, mida jõuate oma lühikesel külaskäigul Haapsalus külastada.

Lastega tasuks Haapsalus kindlasti minna:

Iloni Imedemaa
Iloni Imedemaal on võimalik kuulata muinasjutte ja vaadata filme, teha nukuteatrit, vaadata Karlssoni tuba, piiluda Pöialpoisi tuppa, kostümeerida, mängida seiklusmängu ja palju muud. Eraldi on olemas laste meisterdamisnurk ja armsad mänguasjad erinevatest ajastutest. Kõige parem on seda kõike ise avastama tulla.

Raudteemuuseum
Eesti Raudteemuuseum asub Haapsalu raudteejaamas ja selle territooriumil. Jaamahoone kõrval ssaab imetleda ja katsuda eri ajastust pärit auruvedureid, mootorvedureid, elektriraudtee vaguneid. Jaamahoones sees on raudtee teemaline väljapanek ja hoone ise oma ruumidega on huvitav eksponaat.

Haapsalu Veekeskus
Haapsalu Veekeskuses on 6 rajaga 25m bassein, liutoru (46m), lastebassein, veekosed ning veealused massaaži võtmise võimalused, suur mullivann, saunad ning ujumiseks erinevaid abivahendeid.
Haapsalu veekeskus asub Kongo Hotellist vaid 10 minutise jalutuskäigu kaugusel.


Nõva RMK Looduskeskus, Järved ja Peraküla Rand
Haapsalust 20 minuti autosõidu kaugusel asub Nõva, kus kasvavad puutumatud männimetsad, täis maitsvaid marju ja seeni. Nõval asuvad ka puhtad rannad, mis on tuntud laulvate liivade poolest. Peraküla kandis on umbes 15 väikest ja madalat järve, mida ümbritsevad viiemeetrised liivaluited. Nõval asub ka RMK Looduskeskus, kus saab interaktiivselt tutvuda loodusega vaadata loodust mikroskoobiga ja osaleda töötubades

Roosta Seikluspark
Roosta Seikluspark asub Haapsalu linnast 20 minuti autosõidu kaugusel. Seikluspark pakub lõbusat ajaviidet peredele, põnevat võistlust meeskonnamängudeks, vahvat elamust koolilastele ja eneseületust kõigile neile, kes kardavad kõrgust, sest just teie jaoks korraldame seikluspargis ronimisretki ka öösiti! Roosta Seikluspargis on 3 erineva raskusastmega rada: sinine, punane ja must.

Mänguväljak Haapsalu Lossiplatsil
Haapsalu lossihoovi mänguväljak on tõeline paradiis lastele igas vanuses. Lapsed saavad sõita karuselliga, ronida laevas ning kindluses. Mänguväljakul on erinevaid kiikesid, ronimisatraktsioone jne. Vanemad saavad samal ajal, kas jalga puhata või siis linnusega tutvuda.

Mänguväljak Haapsalu Promenaadil
Haapsalu Promenaadi mänguväljak on kindlasti üks ilusama asukohaga mänguväljakuid Eestis. Samal ajal kui lapsed erinevatel atraktsioonidel mängivad, saavad vanemad nautida merd ja Haapsalu mõnusalt rahulikku õhustikku. Mänguväljaku kõrval on ka linnuvaatlustorn ning mõnisada meetrit eemal Haapsalu kuulus Kuursaal.

LOE LISA SIIT!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Haapsalu, Läänemaa

Haapsalu, Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv