Suvi ei ole veel läbi!

05.08.2014
Augustikuus toimub Kuressaares nii mõndagi põnevat:

1-9 augustini toimuv Saaremaa Merenädal on hästi tuntud oma rikkaliku programmivaliku poolest, vaata lisa www.merepaevad.ee

Kuressaare Sadamaaidas etendub menukirjanik Indrek Hargla suvelavastus Testamenditäitjad, peaosades tuntud Eesti näitlejad. Täpsema info leiate www.kuressaarelinnateater.ee

Lisaks rohkelt muusikalisi elamusi, kultuuri- ja spordiüritusi www.saaremaasuvi.ee

Tule ja naudi oma puhkust Saaremaal, Kuressaares otse mererannal asuvates Spa hotellides Meri ja Rüütli. Pakume Teile rikkalikku kultuuriprogrammi ja parimat majutushinda.
Kahekohaline tuba koos hommikusöögi, sauna ja veekeskusega al. 55€ ööpäev.

Nii nagu mujal maailmas, sõltuvad ka Saaremaa Spa Hotellide majutushinnad hotelli täituvusest ja samal ajal Saaremaal toimuvatest üritustest. Mida väiksem on täituvus, seda paremat hinda saame oma klientidele pakkuda. Parima hinnapakkumise saamiseks pöörduge e-mailile sales@saaremaaspahotels.eu. Soodushinnaga tube on saadaval piiratud kogus.


ILU ja RAVI ERIPAKKUMISED AUGUSTIS

Väsinud jalgade hooldus soodushinnaga 29€ (tavahind 32€)

Tõhus hoolitsus jalgadele väsimustunde, paistetuse ja krampide leevenduseks, veenilaiendite ennetuseks. Hoolduse eesmärgiks on jääkainete eemaldamine ja jalgade mikrovereringe stimuleerimine. Läbi selle laheneb väsinud jalgade probleem koheselt ja pikaajaliselt. Protseduur sobib ka veenilaiendite korral.

Pea ja õlavöötme massaaž 40 min soodushinnaga 19€ (tavahind 21€)

Kaela, õlavöötme, pea ja näokolju pinges lihaseid mõjutatakse nii massaaži, akupressuuri kui ka üldise pehme töötluse kaudu. Massaaž aitab leevendada stressi, lihaspingeid, halba enesetunnet. Massaaži abil parandatakse ka juuste tugevust ning läiget.


UUDISENA pakume:

Pressoteraapia e. massaažipüksid, hinnaga 12-20€

Uudne ravimeetod lümfi- ja vereringehäirete ravis. Aparaat LYMPHASTIM töötab surveteraapia põhimõttel, aidates parandada lümfi- ja vereringet ning seeläbi väljutada kehasse kogunenud vedelikke ja toksiine.

Augustikuus anname oma panuse kohaliku mineraalvee propageerimiseks, kutsume Teid tutvuma A. Muižnieksi mineraalvee joogitasside näitusega ja loodusliku mineraalvee kasutuse võimalustega Spa Hotellis Meri ning nautima meie enda puurkaevust 502 m. sügavuselt pumbatavat looduslikku ravijoogivett. Alates septembrist on meie klientidel taas võimalik nautida Eestis ainulaadset 15-meetrilist mineraalveebasseini Spa Hotellis Saaremaa Valss.

Meie joogiks kasutatava mineraalvee ravitoime on tõestatud kroonilise gastriidi, maksa- ja sapiteede krooniliste põletike, kroonilise koliidi, enterokoliidi ja pankreatiidi , neerude ja kuseteede krooniliste haiguste ning erinevate ainevahetushaiguste ravil. Leeliselise reaktsiooni tõttu leevendab meie mineraalvesi mao ülihappesusest ja kõrvetistest tingitud vaevusi. Kaaliumi ja magneesiumi sisaldus mineraalvees tagab vee sobivuse ka südamehaiguste korral.
Basseinis kasutatav mineraalvesi (kaevandatakse sügavamalt) on nõrga leeliselise reaktsiooniga ( pH 7,1 - 7,7) andes häid tulemusi krooniliste liiges- ja närvipõletike, artrooside, lihaspingete ja –valude olemasolul, erinevate nahaprobleemide korral.
Mineraalvee raviomadused väljenduvad kõige paremini komplekssel kasutamisel - kerge dieet, võimlemine, massaaž, ravivannid ja piisava koguse vee joomine.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Kuressaare, Saaremaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv