Kammermuusika kolmapäevad augustikuus Tallinna loomaaias

05.08.2014
Tallinna loomaaed kutsub juba traditsiooniks saanud augustikuistele kammermuusika kontserditele, mis sel aastal toimuvad koostöös Pille Lille Muusikute Fondi ja Tallinna Loomaaia Sõprade Seltsiga.

Kolmel järjestikusel kolmapäeval kell 20 saab loomaaias kuulata keelpillimuusikat. Kontserdite kohad võivad vastavalt ilmaprognoosile muutuda, kuid esimene toimub õues faasanite ekspositsiooni juures.

6. augustil esineb kitarriduo Jelena Ossipova ja Daniel Julle. Kavas on Sviridov, Albènis, de Lucia jt.
13. augustil esinevad Kristina Kriit viiulil ja Levi-Danel Mägila tšellol. Mängitakse Paganini, Händeli, Halvorseni jt muusikat.
20. augusti kontserdi sisutavad Enno Lepnurm tšellol ja Tatjana Lepnurm harfil. Kavas on Händel, Saint-Saens, Offenbach, Hasselmans jt.

Kontserdid loomaaias ei ole võrreldavad kontserdisaali omadega, sest klassikalise muusika taustaks kõlavad loomahääled annavad ainulaadse kogemuse. Kontserdile on oodatud kõik loomaaia pileti ostnud külastajad, kes loomaaiaskäigu õhtuse muusikakuulamisega lõpetada tahavad.

Loomaaia kassad on avatud kuni kella 19, mistõttu kontserdihuvilised peavad loomaaeda tulema enne seda. Tunnike või paar enne kontserdi algust annab hea võimaluse loomaaias uudistamiseks, sest augustiõhtuks on ka palavus veidi taandunud. Ka suvelõpu haljastus loomaaias on lopsakas ja värvirohke, pakkudes silmale rõõmu.

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv