Katrin Viil oma esimese isikunäitusega Mihkli Talumuuseumis

08.08.2014
Seitsmendal augustil seati Kihelkonna valla Viki külas asuvas Mihkli talumuuseumis üles Katrin Viili näitus „Abstraktsed siluetid“. Välja on pandud 31 taiest, neist 9 kahelt poolt vaadeldavad.

Väljapaneku autori sõnutsi on abstraktsionism alati tema loomingulist kaekirja iseloomustanud. Noor kunstnik hindab loomingus kõrgelt vaba eneseväljenduse võimalusi ning juhuse mõju.
Katrin Viil on sündinud 16. jaanuaril 1985 Kuressaares ning lõpetanud 2003. aastal Saaremaa Ühisgümnaasiumi. Ta on õppinud Tallinna Ülikoolis reklaami ja imagoloogiat ning Eesti Ettevõtluskõrgkoolis Mainor sisekujundust. Praegu õpib Katrin Viil Eesti Kunstiakadeemias fotograafia erialal.
Katrin Viil on juba mõnda ega tegutsenud vabakutselise fotograafina ning on osalenud mitmetes foto-, filmi- ning moekunstiprojektides.
Seekordne ülesastumine on noore, vahepeal küll Tallinna siirdunud saarlasest loomeinimese esimene isikunäitus. Näituse valmimisele aitasid kaasa Humana riidepoodide kett ning samuti Saaremaalt pärit kunstnik ja mõttekaaslane Eret Kuusk.
Väljapanek jääb avatuks septembri lõpuni.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Saaremaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv