Sügisehaku uudised Sagadi mõisast

08.09.2014
Septembrikuu on toonud sookureparved Sagadi ümbruse põldudele ja seenerohkuse metsadesse. Kaunid ilmad meelitavadki loodusesse, vihmased aga loomulikult tarkusi koguma. Käes on ka õppimise hooaeg ning selleks oleme Sagadis valmis!

Seenenäitus
Sel nädalavahetusel, 6.-7. septembril, on taas seened kogunenud Sagadi metsamuuseumi kaaristu alla uhkele väljanäitusele!

Tutvustame Sagadi ja Oandu ümbruse metsades leiduvaid tavalisi ning erilisi kübar- ja puuseeni. Näha saab nii maitseelamusi pakkuvaid kui ka seenelise korvi mittesobivaid seeni. Tänavu on kindlasti väljas mitmeid puravikke, pilvikuid ja kukeseeni.

Looduskooli juhendajad jagavad mõlemal päeval kl 10 kuni 18 huvilistele nõuandeid, kaasa võib võtta ka kodukandist kogutud huvitavaid seeneleide.

Näituse külastamine on tasuta.

Uued seminaripaketid
Sagadis on seminaride läbiviimseks suurepärased ja erinevad võimalused ning aktiivne koolituste hooaeg on just algamas. Selleks, et lihtsustada ettevõttel või koolitajal kogu ürituse tellimist, oleme kokku pannud kolm erinevat seminaripaketti.

Klassikaline seminaripakett sisaldab kahepäevase seminariruumi kasutamise koos majutuse, toitlustuse ja kohvipausidega ühel päeval.

Roheline seminaripakett pakub lisavõimalusi tervislikeks eluviisideks ja Lahemaa looduse avastamiseks.

Mõisapärane seminaripakett sobib ka suuremate konverentside läbiviimiseks, sest koolituskohaks pakume mõisa härrastemaja suurt saali koos külgnevate esindusruumidega. Nii on suurepäraselt võimalik kombineerida ka loengute osa grupitöödega häärberi salongides.

Meeskonnatunde tugevdamiseks ja vahepealseks lõõgastuseks soovitame valida põnevaid tegevusi meie vaba-aja programmide seast.

Muuseumid avatud aastaringselt

Kuna muuseumikülastajad on järjest enam leidnud tee Sagadisse ka sügistalvisel hooajal, on alates sellest aastast nii mõisa härrastemaja kui metsamuuseum avatud aastaringselt.
Alates 01.10 on muuseumite lahtiolekuaeg igal päeval kl 10 kuni 16.

Metsamuuseumis on avatud meie püsinäitus "Mets toidab", liblikate näitust saab külastada kindlasti aasta lõpuni. Härrastemaja pööningul on näitus "Mõisamuinasjutud" eksponeeritud septembrikuu lõpuni.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"MulleSagadi meeldib väga - värske õhk, asukoht linnast eemal, seiklusrikkad matkarajad ja mets. Hotellis on teenindus kiire, toad on... (5.0)" Anna hinnang

Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv