Bernhardiinide huvilistele kokkutulek Kallisaba puhkekeskuses

09.09.2014
Oled bernhardiini omanik, alles planeerid bernhardiini soetamist või oled lihtsalt huviline?

Kui vastasid vähemalt ühele variandile „jah“, oled oodatud 20.septembril väga kauni asukohaga ning koerasõbralikku Kallisaba puhkekeskusesse, kus toimub kõikidele bernhardiinide huvilistele kokkutulek. Kallisaba asub Mägede külas, Albu vallas, Järvamaal. Tallinnast umbkaudu 60 kilomeetri kaugusel, Kõrvemaa maastikukaitsealal, Valgehobusemäe vahetus läheduses (ca 500m kaugusel).

Kokkutuleku raames korraldame ka mitteametliku kutsikate-, noorkoerte- ning veteranide iludusvõistlus, kus saavad „käpa valgeks teha“ esmakordselt näitusele tulevad beebid kui ka oma oskusi näidata juba suure kogemuste pagasiga veteranid. Samas ei ole vaja karta, et beebi või kutsikas midagi ei oska. Selleks puhuks korraldame ennen iludusvõistlust ka koolituse, kus kogenud koolitaja Liia Leer räägib sellest, mida koer peaks oskama teha näitusel ning vajadusel näitab erinevaid nippe koera esitlemiseks. Koolitus ei ole pelgalt teooria, vaid kõike saab ka praktiliselt oma bernhardiiniga läbi proovida ja vajadusel koolitaja abi/nõu küsida.
Kohtunikuks on lubanud tulla antud mitteametlikule iludusvõistlusele Andrejs Djomins, Lätist. Kes on pikaaegne bernhardiinide omanik, kasvataja kui ka mitmeid aastaid juba Läti Bernhardiinide Klubi president. Ent et üritus pelgalt meelelahutuseks ei jääks, toimub meil ka hariv loeng kohtunikult. Andrejs Djomins viib läbi loengu teemal „Morsiani standardi tõlgendus“. Loeng on vene keelne, kuid tõlge toimub eesti keelde.

Õhtul toimub aretusklubi „Eesti Bernhardiin“ eestvedamisel ümarlaud, kus peateemaks eesti bernhardiinide aretuse hetkeseis ja tulevikusuunad.
Ei tasu muretseda ka jaheda ilma pärast, sest kogu õhtu jooksul on meie käsutuses kogu kompleks ja saun, kus vajadusel saab sooja. Seega võtke kõik saunalinad kaasa! Ja kes soovib, ka janukustutajat! Ning midagi õhtusele lauale, mida ise tahaks mekkida ja samas poleks kahju ka teistele pakkuda. Et kogu õhtu lõbusamalt mööduks, planeerime läbi viia mitmeid mänge ning viktoriine. Ning kindlasti saab soovi korral ka „jalga keerutada“.

Ning, et ei peaks muretsema pika ees ootava sõidu pärast või keelama end mõnusat õhtut veetmast, on võimalik samas kohas ka ööbida. Majutuse saab soovi korral ette broneerida. Majutuse osas kehtib reegel – “Kes ees, see mees”!

Soovime Teile meeldejäävat ja ilusat nädalavahetust
AKEB juhatus

Osalustasu:
Kokkutuleku kombo(sisaldab loengut ning majutust, hommikusööki) – 35 eurot mitteliikmele, 25 eurot liikmele.
Loeng teemal „Morsiani tõlgendus standardist“ – 10 eurot mitteliikmele, 5 eurot liikmele.
Kõik hinnad kehtivad ühe inimese kohta!
Show-l osalemine 15 eurot mitteliikme omanduses olev koer, 10 eurot liikme omaduses olev koer
Toitlustust on võimalik ette tellida oma soovide kohaselt.
Info ja registreerimine:
Sabina Mesjatseva +37253333506 või e-maili teel : sabina.mesjatseva@aretusklubi.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Veetsime väga mõnusalt teie juures aega , majutus supper ja toidud samuti. Tuleme kindlasti uuesti ja soovitan soojalt firmadel oma... (5.0)" Anna hinnang

Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv