Neitsitorni muuseumikohviku uus grupimenüü

09.09.2014
Neitsitorni uus peakokk Tarvi Karpa on loonud uue grupimenüüde valiku, mida pakume gruppidele alates kümnest inimesest.
Ideeliselt ja toidu valimilt kohtub minevik olevikuga, mida on ka Neitsitorn – koht, kus kohtuvad omavahel minevik ja olevik.
Kahe grupimenüü toidu valim on tehtud tänapäevasest eesti köögist, pearoogadena traditsioonilised siga ja kana, millele on antud fine diningu lihv. Eelroogadest veel leivakooriku sees kõrvitsa püreesupp, magustoitudest prantsuse köögist pooljäätis ehk parfee ja kama – eesti köögile ainuomane magustoit, mis on tänapäevases vormis vahtu aetud.

Kui Liivimaa ordumeister saabus 1536. aastal Tallinna rae ja kodanikkonna vannet võtma, ootas teda ees rikkalik pidulaud Raekojas. Selle sündmuse mälestuseks on Neitsitorni peakokk loonud täiesti ainulaadse neljakäigulise grupimenüü. Olete kõik oodatud sellest loost osa saama, sellepärast, et lugu ei ole katkenud, see jätkub Neitsitornis. Tegu on ajaloolise maitseelamusega.

Olete kõik oodatud uuest grupimenüüde valikust osa saama!
Grupimenüüsid saab ette tellida aadressil: neitsitorn@linnamuuseum.ee
või telefonil 601 2605.

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Maksoimme 3 euron sisäänpääsyn, jotta pääsisimme syömään. Paikalla oli samaan aikaan yksi suomalaisperhe, joka oli juuri lopettelemassa... (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv