Värvilised sügispakkumised Strand Spaa & Konverentsihotellis

06.10.2014
Oktoober annab võimaluse nautida looduse kõige kirevamat poolt ning kui ilmataat helde on, paitab ka päike meie pead ja hinge. Oleme sügise rikkalikust värvipaletist välja valinud oranži värvi. Värv, mis inspireerib ja loob entusiasmi, tekitab söögiisu ja stimuleerib seltskondlikku suhtlemist. Puhkusepakett „Oranž oktoober“, sügisehõnguline erimenüü restoranis, hellitavad hoolitsused Wellnessis - sina väärid seda kõike ja meie ulatame sulle abistava käe.

Sina väärid puhkust
Erakordselt kaunilt alanud sügis ei peaks veel muutuma – talletame värvid ja lõhnad oma mälus ja lubame endale puhkust, kus hoolitsetakse meie eest. Puhkusepakett „Oranž oktoober" sisaldab majutust standardtoas koos hommikusöögiga, lõõgastumist spaas, 15% soodustust restorani à la carte menüüst ja ööklubi Sugar külastust.
Hind alates 58 € kahele. Uudisena pühapäevapakett vaid 48 € kahele.
Loe lisaks.

Wellness hellitab õpetajaid
Ilu ja healolu saladused peituvad eelkõige meie heas enesetundes ja hinge harmoonias. Aitame seda saavutada personaalselt just teile valitud ilurituaalidega –leiate meie hubasest wellness keskusest kuni 100 erinevat hoolitsust nii naistele, meestele kui lastele.
Õpetajate päeva puhul on kõikidele tänuväärse töö tegijatele hoolitsused -20%.
Oktoobri õnnelikke sünnipäevalapsi ootame tervendavasse soolakambrisse, kinkides kaks 40- minutilist seanssi ühe hinnaga.
Loe lisaks.


Lauri Ermi oranžid katsetused köögis
Peakokk, inspireerituna rikkalikust sügisandide salvest, katsetab köögis seekord pardiga. Hõrku erimenüüd on võimalik proovima tulla vaid oktoobrikuus:
Pähklitega täidetud pardikoib bataadi-lillkapsakreemi, küpsetatud kastani ja vürtsika
õuna- jõhvikatšatniga
Astelpaju-apelsinikook glasuuritud pihlakate ja murakamoosiga
Loe lisaks.

SPAA pakub lõõgastust
Meie privaatne ja hubane spaa koos saunade ja veesilmadega pakub lõõgastust pärast pikka tööpäeva igaühele. Eriline maiuspala ootab seekord õpetajaid, kellele pakume ühekordset spaapääset vaid 4 € eest. Need on hetked iseendale, mida aitame koos väärtustada.
Loe lisaks.

Sünnipäevad siseminigolfis
Pole veel avastanud ägeda kujundusega siseminigolfi kui toredat sünnipäeva korraldamise kohta? Tule tutvu väikestele ja suurtele palju lustlikke hetki pakkuva mänguga!
Sünnipäevapaketid koos soovitud toitudega aitame teil eelnevalt kokku panna.
Koolivaheajal 16.-25.10 on siseminigolf avatud:
iga päev 15:00 – 20:00
pühapäevadel (19. ja 26.10.) suletud

Loe lisaks.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Nautisime meeldivat puhkust. Veekeskus oli väga kaunis ja eriti meeldis mulle tubade sisustus. Voodi oli super pehme ja mugav.... (5.0)" Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv