TALLINNA LOOMAAIA UUS LEHEKÜLG

08.12.2014
Juubeliaasta – 75 aastat Tallinna loomaaeda – on lõpusirgele jõudnud. Suured asised kingitused nagu uus keskkonnahariduskeskus ja liigikaitselabor on aastalõpu toimetusi täis, igivana koduleht on õnneks hingusele läinud ja uuele värvilisele oma koha loovutanud – ikka samal aadressil www.loomaaed.ee või tallinnzoo.ee . Nende lehekülgede kaudu saame tuhandetele loomaaia sõpradele ja toetajatele oma tegemistest paremini teada anda. Koos kodulehe autori Kala Ruudus OÜ abiga täiendame jätkuvalt loomaaia infot, aga meil on hea meel ka igasuguste kommentaaride ja ettepanekute üle.

Uus koduleht on küll mugav lahendus end tugitooliasendis loomaaia tegemistega kursis hoida, aga detsembrikuu pakub uusi ja sisukaid tegemisi selleks, et kogu perega külla tulla.

Pühapäeval, 14. detsembril tähistame rahvusvahelist ahvipäeva. Juba hommikul kell 10.00 algab keskkonnahariduskeskuses õpituba “Ahvist inimeseks”. Järgnevad kääbusmarmosettide hommikusöök, šimpansite jõululõuna koos vaderi Viasatiga ja inimahvide maalitund. Šimpansite kohapeal tehtud T-särgid pannakse seejärel oksjonile. Kellele ootamatud hinnapakkumised ei sobi, võib Tallinna loomaaia ahvijoonistustega särke ka meenepoest osta. Jaapani makaagid, kes külma ei karda, saavad koduses õuepuuris oma nutikust näidata. Neljatunnise programmi juurde kuuluvad ka spetsialistide ahvijutud Imbi Tanielilt ja Aleksei Turovskilt.

Jõuluvanad on teada andnud, et aastalõpu pühapäeval, 28. detsembril alates kella 11.00 on nad uute kingitustega loomaaias ja kõik võivad koos nendega loomadele jõulupakke jagama tulla.

Laupäeval, 13. detsembril täidab keskkonnahariduskeskuse suure auditooriumi Otsa kooli bigbänd Siim Aimla juhatusel. Ainult muusika kuulajatele, kes loomaaia tiiru ei plaani, on kontsert tasuta.

Nii ahvipäevale kui loomade jõulupeole pääseb loomaaia piletiga, bigbändi kontserti loodushariduskeskuses võib niisama kuulama tulla.

Kassad on avatud nii lääne- kui põhjaväravas 9.00-15.00, loomaaed suletakse kell 17.00

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv