Carmen cateringi valentinipäeva pakkumised

10.02.2015
Õhtusöök Masi veinidega

10. veebruaril kell 19.00 toimub restoranis Ribe suurejooneline veiniõhtusöök. Tegemist on Masi veinidega õhtusöögiga, millega tähistatakse Masi Campofiorini 50. juubelit!
Masi Campofiorini vanu aastakäike ja õhtusöögi veine tutvustab Boscainide perele kuuluva Masi Veinimõisa nimel Raffaele Boscaini.

Õhtusöögi hind on 89 eurot/ külaline.
Menüüga saab tutvuda siin.

Reserveerimine telefonil 655 9379 või reserveering@carmengrupp.ee




Sõbrapäev restoranis Ribe

14. veebruaril on sõbrapäev! Kui soovid, et see päev oleks meeldejääv, siis tule seda tähistama koos kallima või sõpradega restoranisse Ribe.
Ribe pakub valentinipäeva erimenüüd ja valida saab 3 ja 5 käigulise menüü vahel. Lisaks ootab kõiki külalisi sel päeval ka sõbralik üllatus!
Menüüd saab nautida kahel päeval: 13. ja 14. veebruaril.

3-käigulise menüü hind: 35 € /külaline.
5-käigulise menüü hind: 45 €/külaline.
Menüüd näeb siit.

Reserveerimine telefonil 655 9379 või reserveering@carmengrupp.ee


Cru sõbrapäev

Restoran Cru ootab valentinipäeva tähistama! Hea viis üllatada sõpra või kallimat õhtusöögiga Cru restoranis. Selleks päevaks on peakokk Dmitri Haljukov koostanud sõbraliku erimenüü. Hõrke roogasid mitme korraliku käigu jagu ning alustuseks tervitusjook.

Menüü hind on 42 eurot/külaline.
Menüüd näeb siit.

Broneeri laud 655 9379 või reserveering@carmengrupp.ee


Eesti kokad on maailmas 14. kohal!

28. jaanuaril kuulutati Lyonis, Prantsusmaal välja kokkade olümpiaks nimetatud Bocuse d’Or võitjad. Eestit esindanud restorani Cru peakokk Dmitri Haljukov ja abikokk Dmitri Fjodorov Ribe restoranist saavutasid 14. koha, täpselt sama tulemuse tegi eelmisel korral Heidi Pinnak.

Legendaarse prantsuse koka Paul Bocuse'i kodulinnas Lyonis toimunud võistlusel sai esikoha Norra, teise Ameerika ja kolmanda kohaga pärjati Rootsi. Esikümne seas olid veel mitmed Põhjala riigid Soome, Taani ja Island.

Kandidaadi sõnul on ta andnud endast kõik. „Kaks viimast aastat oled ainult Bocuse-i võistlusele mõelnud ning treenitud tunde ei tea kokku lüüagi,“ sõnas Haljukov. „Punktide summa on väga hea, eks unistus oli mõne koha võrra Eesti senist tulemust lüüa, kuid olen igati rahul,“ sõnas ta.

„Meie tulemus on kõva eeltöö tulemus - see on suur väljakutse hoida oma positsiooni maailma parimate gastronoomiariikide seas,“ ütles rahvusvahelises žüriis Eestit esindanud Dimitri Demjanov. Ta lisas, et eri maailma paigust pääses finaali vaid 24 riiki ning juba finaali pääs oli meile suur au. „Euroopas oleme 11ndad ja maailmas 14ndad – pole paha!“ sõnas Demjanov. „Motivatsioon on kõigil laes ja kindlasti töötame edasi, et Eesti lippu kõrgel hoida“.

Palju õnne suurepärase tulemuse puhul Eesti esindajale Cru peakokk Dmitri Haljukovile ning Ribes sous-chefina ja muuhulgas Aasta Kokk 2014 tiitliga pärjatud Dmitri Fjodorovile. Meisterkokkade maitsvaid roogasid saab aga igapäevaselt proovima tulla restorani Cru ja Ribe.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv