Tartu Ülikooli muuseumis analüüsitakse lõppevat valimiskampaaniat

16.02.2015
25. veebruaril kell 17.15 toimub Tartu Ülikooli muuseumis selle aasta esimene teeõhtu. Külas on Tartu Ülikooli võrdleva poliitika professor Vello Pettai politoloogia lektor Rein Toomla, kes arutlevad teemal „Millega paistis lõppev valimiskampaania silma?“
Teeõhtul heidetakse pilk nii juba välja kujunenud kui ka uutele poliitjõududele ning arutletakse selle üle, kas Eesti erakonnamaastik muutub pärast valimisi või mitte.

”Ühest küljest näib domineerivat sama võitlustelg, mis juba aastaid kehtinud on: Reformierakond vs Keskerakond. Teistpidi üritavad sotsiaaldemokraadid seda rindejoont ületada ning läbi integratsioonipoliitika küsimuste tõstatamise leida suuremat toetust mitteestlaste seas,” avab teemat Pettai. ”Kolmandana tahavad kogu kaardi ümber joonistada väikeerakonnad, kes tahaksid parlamenti sisse saada ning osutuda kaalukausiks mõne uue valitsuse moodustamises.”

Teeõhtud on kõigile huvilistele tasuta ning mõnusaks olemiseks pakutakse lisaks huvitavale loengule ka teed ja küpsiseid.

Järgmine teeõhtu toimub 5. märtsil ning siis on külas Icosagen AS tehnoloogiadirektor Andres Männik, kes räägib Ebola vastase vaktsiini ja ravimi uuringutest Eestis.

Lisainfo:
Urmet Paloveer
programmijuht
tel 5665 7006
urmet.paloveer@ut.ee
www.muuseum.ut.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv