Valgete Ööde Festival toob Viimsisse vanasse kalurikülla hea Eesti muusika ja hea Eesti toidu

23.04.2015
18.-23. juunil toimuval Valgete Ööde Festival toob taas elamusi heast muusikast ja kaunist miljööst, sel aastal ka heast Eesti toidust. Viimsi vabaõhumuuseumi taluõuel toimuvatel kontserdiõhtutel astuvad üles Kristiina Ehin ja Silver Sepp, Stig ja Elina, Tõnis Mägi ja Jarek Kasar. Festival lõppeb aasta kõige valgemal ööl – jaaniööl.

Festival saab avalöögi 18.juunil Kristiina Ehini ja Silver Sepa kirjanduslik-muusikalise kavaga "Iga hetk on kaev". 19.juunil annavad intiimse akustilise kontserdi Elina ja Stig, 20.juunil laulavad-räägivad Tõnis Mägi ja Jarek Kasar ühisel kontserdil „Aed“ neid jutte-laule, mis neile endale ikka südamelähedased on. 21. juunil toimub Valgete Ööde Festivali raames traditsiooniine lastefestival – see on üks lõbus pühapäev mere ääres, täis põnevaid tegevusi, muusikat ja tantsu. Festival kulmineerub aasta kõige pikema ja valgeima ööga - jaaniõhtuga Viimsi Vabaõhumuuseumis 23. juunil. Suurel külapeol mängivad tantsuks ansamblid Audru Jõelaevanduse Punt ja Singer Vinger.
Sellel aastal on hea muusika kõrval festivalil kindel koht ka heal toidul. Väikesed pop-up restoranid, kohvikud ja vinoteegid katavad lauad taluaias õunapuude all ja kivisel mererannal, et pakkuda kaunis miljöös muusikaliste elamuste kõrval ka meeldejäävaid toiduelamusi.

Kuni 30.aprillini on festivali piletid müügil soodushinnaga. Festivali programmiga saab tutvuda Rannarahva muuseumi kodulehel www.rannarahvamuuseum.ee

Pileteid saab osta Piletilevist, Viimsi vabaõhumuuseumist ja Rannarahva muuseumist.

Lisainfo:
Riina Aasma
Rannarahva muuseumi juhataja
Tel. 5094272,
riina@rannarahvamuuseum.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv