Tallinna Õpetajate Majas on 2. septembril avatud uste päev

06.08.2015
2. septembril 2015 on Tallinna Õpetajate Maja 58. sünnipäev. Tähtpäeva puhul korraldame kolmapäeval, 2. septembril kl 10–20 Avatud uste päeva. Kogu päeva jooksul on huvilistel võimalus tutvuda Õpetajate Maja koolitus- ja peoruumidega ning meie poolt pakutava koolitusprogrammiga (huviõppekursused ja meeskonnakoolitused). Toimuvad erinevad loengud ja õpitoad.

AVATUD USTE PÄEVA KAVA:
10.00 – 20.00 Avatud uste päev - võimalus tutvuda sügishooaja huviõppekursuste, meeskonnakoolitustega gruppidele ja maja (koolitus-, konverentsi- ja peo) ruumidega.

10.00-10.10 Õpetajate Maja lipu heiskamine.

16.00-16.45 Virgutavad joogaharjutused koos joogaõpetaja Toomas Õunapiga.

16.00-16.45 Meigikooli Meistriklassi näidistund koos grimmikunstnik Tiina Leesikuga, kes meigib ilusaks ühe lahtiste uste päeva külastaja

17.00-17.45 Kristallimaagia õpituba on väike maitseproov suurest ja mahukast gurmeemaailmast, kus peaesinejaks KRISTALLID. Kõik on seda sõna kuulnud, mõned
ehk oma silmaga kristalle näinudki, paljud kannavad ehtena nii, et pole aimugi nende
toimest ja väest. Ketlin Kaljas võtab kristallid kohvrikesega kaasa ja vastab küsimusele, kes nad siis õigupoolest on ja mis kasu saab meil nendega lähemalt tutvumisest olla. Hingake südamest sisse ja välja ja oletegi selles maagilises maailmas sees!

17.00 – 17.45 Aianduskonsultant Eneli Käger teeb lühisissejuhatuse köögiviljad ja maitsetaimed avamaal ja katmikalal kursusel käsitlevatesse teemadesse.
Muld ja viljavahetus, köögivilja ja maitsetaimede ettekasvatamisest, nende eest hoolitsemisest avamaal ja kasvuhoonetes, samuti kastmisest, väetamisest ja taimekaitsest.

18.00 – 18.45 Ärksameelsuse maitseproov koos Helena Väljastega.
Kes meist ei oleks kuulnud soovitust: "Ela praeguses hetkes!", sama tuttavaks on saanud ka termin "siin ja praegu kohaloleku kunst". Kuidas aga seda teha, elada hetkes? Ärksameelsuse maitseproovil saad just seda "kuidas" poolt päriselt kogeda. Psühholoog ja olevikuterapeut Helena Väljaste aitab Sul omandada esimesed teadmised ning nipid, et saaksid kogeda enam kohalolu oma elus.

18.00 – 18.45 Erialalt kunstiõpetaja Anne-Kai Toht teeb lühisissejuhatuse tekstiilid sisekujunduses kursusel käsitletavatesse teemadesse. Kursus koosneb kahest osast: loengutest ja praktilisest tööst. Kuidas disainida ja õmmelda sisekujunduses kahte olulist eset: patja ja kardinat.

19.00 – 19.45 Disainer ja sisearhitekt Kalle Pabut teeb lühisissejuhatuse kodu- ja sisekujunduse
kursustel käsitlevatesse teemadesse. Kodu ja ka muu interjöör on koht, kus me saame ise palju ära teha. Igapäevased toimingud on mugavad ja nauditavad, kui ruumis on nende jaoks kõik võimalused loodud. Meie eluviisid kujunevad pikaajaliselt ja muutused tulenevad vajadustest.

Kõik loengud ja õpitoad on tasuta.

Kogu päeva jooksul tutvustavad maja inimesed ja mitmete kursuste juhendajad maja tegemisi: tutvuda saab huvikursuste ja meeskonnakoolitustega, ajaloolise maja kaunite ruumide ja põneva ajalooga.

Sel päeval loosime maja külaliste ja loengutel osalejate vahel väikeseid kingitusi.

Avatud uste päeval osalenute vahel loosime peaauhinna ja 3 lohutusauhinda 2. septembril kl 20.00.

Kõigi 2.07 maja külastanud inimeste ja kupongi täitnute vahel loosime välja peaauhinna ja lisaks ka 3 lohutusauhinda. Peaauhinnaks on tasuta osalemine ühel alljärgneval sügishooaja kursusel: fotograafia, sise- ja kodukujundaja, meditatsioon, jooga, mälu tugevdamine ja pingetest vabastamine või psühholoogia kursus.

Ootame külla!

Tallinna Õpetajate Maja
Tel 615 5160 (61)

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv