Tallinna loomaaial on sünnipäev

21.08.2015
Tallinna loomaaed peab 25. augustil oma 76. sünnipäeva, mis on mitmesuguste loodushariduslike tegevustega täidetud.
Seega on päeva programm koondunud põhiliselt lääneväravas asuvasse keskkonnahariduskeskusesse, kus võib kuulata Aleksei Turovski loengut looduse imedest, käia laste loomaaias, osaleda looduskooli õpitubades ja end huviringidesse kirja panna, määrata seeni või nahkhiiri tundma õppida. Et külalisi tuleks palju, pääsevad eelkooliealised loomaaeda tasuta ja kõik teised 2-eurose soodushinnaga.

Haridusprogramme tutvustavad ka Keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialistid, kes toovad loomaaeda keskkonnahariduse bussi, tutvustavad veeloomi ja teevad katseid. Karu kohviku lähistele sätib end Eesti Mesinike Liit, kus oma ala asjatundjate käest saab mesindusalast nõu küsida ja ühiseluliste putukate pereelu klaastarus jälgida.


Loomaaia loomade söötmisajad on kõigile toredad vaadata – hallhülgeid toidetakse kell 13 ning veelinde kell 10 ja kell 14.

Loomaaia sünnipäeval esinevad BelCanto laulustuudio lapsed Kaia Külasepa juhendamisel. Tallinna keskraamatukogugi on kohal, et lastega koos loomajutte lugeda, meisterdada ja mängida. Neile, kes maailma puuvõradest vaadata tahavad, on heaks võimaluseks Veskimetsa rajatud zoo seikluspargi külastamine.
Hariduspäeva lõpetab nahkhiireõhtu looduskooli saalis, kus lendavaid imetajaid tutvustab ja nahikuraamatut jagab zooloog Matti Masing. Koos vaadatakse loodusfilmi ja minnakse pimeduse saabudes nahkhiireretkele loomaaeda. Kodulehel eelregistreeritud retkekohad on peaaegu täis saanud, küll aga mahub loengule veel palju huvilisi.

Kassad on avatud kella 9 kuni 19, loomi saab uudistada kuni kella 21, laste loomaaed töötab kella 10 kuni 19, sise-ekspositsioonid on sel päeval suletud.

Loomaaia sünnipäevaprogramm ja muu info on kodulehel www.loomaaed.ee

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv