Grupi fotoekskursioonid Tallinnas ja Tartus More Than Tours'ga

08.09.2015
Suurepärane võimalus korraldada kooliekskursiooni, meeskonnakoolitust või veeta lihtsalt aktiivselt toreda seltskonnaga vaba aega!

Kõike seda pakuvad sotsiaalsed ja põnevad fotoekskursioonid Tallinnas ning Tartus! Kooliekskursioonidel reisivad õpetajad tasuta, suurema seltskonnaga reisides võtke ka oma lapsed kaasa, sest alla 13-aastased on samuti tasuta!

Pakume grupiekskursioone õpilastele, sõpradele, töökollektiividele ja kõigile teistele, kes soovivad toredalt grupis aega veeta. Fotoekskursiooni käigus õpitakse üksteist paremini tundma, arendatakse meeskonnatöö-, suhtlemis- ning ka loova mõtlemise oskust. Ekskursioonil on ka õpetlik moment, kuna vahva ekskursiooni käigus kogutakse ka teadmisi linna kohta läbi praktiliste tegevuste, mis kinnistavad teadmised pikemaks ajaks. Lisaks pakume õpilasgruppide puhul võimalust võtta kaasa iga 5 noore kohta üks tasuta täiskasvanu.
Suuremad sõprusgrupid saavad ka oma lapsed tasuta kaasa võtta (kehtib alla 13-aastastele, osalejate arvu loetakse täiskasvanute või üle 13-aastaste osalejate järgi). Minimaalne inimeste arv grupis on 5.

Fotoekskursioonist jäävad lisaks uutele teadmistele ja vahvale kogemusele mälestuseks ka humoorikad fotod!

- Fotoekskursioonid Tartus alates 100.-/grupp (kestus 2,5 tundi). Vaata lähemalt SIIT.
- Fotoekskursioonid Tallinnas alates 125.-/grupp (kestus 3 tundi). Vaata lähemalt SIIT.

Ekskursiooni saad broneerida SIIT.

Lisainfo
OÜ More Than Tours
Tel: +372 5902 9181
E-mail: info@morethantours.eu

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv