Corelli Music hooaja 2015/2016 avakontsert PÄIKESELINE ITAALIA

01.09.2015
Kontserdiagentuur Corelli Music alustab säravalt uut hooaega Itaalia muusika ja muusikutega. Selle aasta mais toimunud Corelli muusikute esimene kontserditurnee Itaaliasse oli väga menukas ning nüüd on rõõm esitleda sealseid muusikuid Tallinna publikule. Hooaja avakontsert „Päikeseline Itaalia“ kaunis Kadrioru lossis koostöös Eesti Klavessiinisõprade Tsunftiga toob Maarjamaa algavasse sügisesse imelist Itaalia muusikat ja päikesepaistet.

R, 25. september 2015 kell 19 Kadrioru loss (Weizenbergi 37)

KAVA:
"La Serenissima" - muusikapärlid Veneetsia koolkonnast (Vivaldi, Marcello, Albinoni, Platti)

ESINEJAD:
Barokktrio ACCADEMIA HERMANS Itaaliast:
Fabio Ceccarelli - traversflööt, Alessandra Montani - barokktšello, Fabio Ciofini – klavessiin

Corelli Music ja Eesti Klavessiinisõprade Tsunft on teinud mitmel korral edukalt koostööd nii Corelli publikumenukatel mõisakontsertidel kui ka ajalooliste klahvpillide ja orkestrimuusika suvelaagri ja noorteprojektidega. Seekord on kutsutud esinema barokkmuusikute trio Itaaliast. Stiilse kavaga „La Serenissima“ keskenduvad muusikud Veneetsia ja selle linnaga tihedalt seotud heliloojatele - Vivaldi, Albinoni, Platti ja vennad Marcellod. Nad olid barokiaja geeniused ja oma aja tunnustatud virtuoosid, keda kummardas publik ning kellelt õppisid ja keda imetlesid paljud teised muusikud kogu Euroopast.

Esinejad kuuluvad kõik orkestri Accademia Hermans koosseisu, mille asutaja ja juht on klavessinist ja organist Fabio Ciofini. Orkester tegutseb aastast 2000, koondades endas üle Euroopa hariduse saanud noori instrumentaliste ja lauljaid. Accademia Hermans on andnud välja ligi 10 CD-d, teeb regulaarset koostööd festivaliga Villa Solomei ja on Solomeo di Corciano (Perugia) Cucinelli teatri resideeruv orkester. Accademia Hermans, nagu ka Corelli Music, propageerib varajast muusikat ja selle stiilseid ettekandeid barokiaja pillidega, korraldab kursusi ja festivale ning lindistab ja annab välja CD-sid.

Naudi suurepäraste Itaalia muusikute elegantset esitust meie kauneimas barokksaalis Kadrioru lossis. Hooaja avakontserdi „Päikeseline Itaalia“ iseloomustuseks sobib suurepäraselt muusika-aasta 2015 tunnuslause "Kõlab hästi!".

Kontserdi pikkus koos vaheajaga 1,5 tundi.

Lisainfo:
www.corelli.ee
www.facebook.com/corellimusic
***************************************************************
PILETID: 12 € / 10 € *
Eelmüük Piletilevis, www.piletilevi.ee, Statoilis ja võimalusel tund enne algust kohapeal

* Sooduspiletid: pensionär, õpilane, üliõpilane, õpetaja, puudega inimene ja tema saatja, Eesti Interpreetide Liidu liige

NB! SERK liikmekaardi omanikele Piletilevi eelmüügist erisoodustus.
Vaata täpsemalt www.serk.ee

Korraldaja: Corelli Music www.corelli.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv