Aasta alguse üritused ja näitus Tallinna Õpetajate Majas

13.01.2016
Aasta alguses toimuvad Tallinna Õpetajate Majas mitmed meelelahutuslikud sündmused. Kuni jaanuarikuu lõpuni eksponeeritakse Mare Iknojani fotode näitust ''Talvemuinasjutt. Kaunis talvemaastik Tallinna Botaanikaaias". 14. jaanuaril on kõik oodatud koorimuusika kontserdile ning 22. jaanuaril tantsuõhtule jalga keerutama. Olete oodatud Tallinna Õpetajate Majja meeldivalt aega veetma.

MARE IKNOJANI FOTODE NÄITUS

Jaanuarikuus (5.-30.01.2016) eksponeeritakse Mare Iknojani fotode näitust ''Talvemuinasjutt. Kaunis talvemaastik Tallinna Botaanikaaias''.
Tallinna Botaanikaaed on olnud kunstnikule aastaid paik, kuhu ta ikka ja jälle läheb. Oma kauni maastikuga annab ta võimaluse saada tagasi hingerahu, mis nii kerge kaduma tänapäeva kiirustavas maailmas. Talv on kõige puhtam, kargem ja suursugusem - tõeline talvemuinasjutt.
Mitte kõigil pole õnne viibida samal ajal samas paigas. Kunstnikul on heameel jagada Teiega kauneid hetki oma fotode kaudu. Uuri näituse kohta lähemalt siit.

Kunstigaleriid on võimalik külastada E-R kl 9-17.30, L-P ja muudel aegadel kui maja on sündmuste tõttu avatud. Info tel 615 5160.

Allikas: www.opetajatemaja.ee

K.O.O.R. KONTSERT - EESTI UUEM KOORIMUUSIKA

14. jaanuar kl 19.00, Tallinna Õpetajate Majas, Raekoja plats 14. Dirigent Raul Talmar. Pilet 5.-/3.-.

Allikas: www.opetajatemaja.ee

SELTSKONDLIK TANTSUÕHTU

22. jaanuaril kl 19.00, Tallinna Õpetajate Majas, vajalik registreerimine.
Olete oodatud jalga keerutama seltskondlikule tantsuõhtule, pakutakse head tantsumuusikat, ansambel MelodyMix, suupisteid ja tervitusjooki. Uksed avatakse kell 19.00 ning muusikat jätkub kuni kella 23.00ni.

Üritus on suunatud kõigile tantsuhuvilistele, kes soovivad oma oskusi praktiseerida ja koos toredalt aega veeta.
Osalustasu 20 €/inimene, maksta saab sularahas kohapeal.
Palume end EELREGISTREERIDA kuni 19.01.16 aadressil robert.veskus@tlu.ee .

Ürituse idee:
Oleme kaks endist võistlustantsijat, kes on otsinud peale tantsuspordiga lõpparve tegemist erinevaid väljundeid, kuidas tantsukultuuriga kontakti hoida. Arvame, et oleme leidnud ühe võimaluse, korraldades Teile selle ürituse. Loodame, et leiate võimaluse meie üritusest osa võtta ning ehk saab sellest kujuneb välja üks kena traditsioon.
Peatse kohtumiseni,
Robert Veskus, 5621 7979, robert.veskus@tlu.ee
Timo Alavere, 5908 4373, timo.alavere@gmail.com

Allikas: www.opetajatemaja.ee


Tallinna Õpetajate Maja Facebookis! Vaata ja liitu ....
www.opetajatemaja.ee


skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv