Sõbrakuu pakkumised Strand SPA & Konverentsihotellis

08.02.2016
Kaunis muusika ja õhtusöök

Kõige armsamad inimesed on alati väärt imelisi üllatusi: romantikahõnguline õhtusöök, vahu-joogid, küünlavalgus, kaunid meloodiad Nele-Liis Vaiksoo ja Andrus Rannaääre esituses. Kõik see ootab teid 13. veebruaril hubases Lahe saalis.










Spaaõhtu küünlavalgel

14. veebruari õhtul ootab küünlavalgete saunade ja veesilmadega spaakeskus vaid täiskasvanuid. Tule veeda kaunis õhtu oma kallima, sõbra või sõbrannaga. Soovijatel võimalik kohapeal osta värskendavaid jooke.
Romantikahõnguline spaa on avatud kell 18-21.









Talvised paketid

Päikesevaesel ajal tunnete suuremat vajadust lõõgastuda, et laadida energiat uuteks ettevõtmisteks. Strandi "Talvepaketis" on kombineeritud klassikaline massaaž majutuse ja spaamõnudega ning "Sviidipakett" pakub hotelli parima toa – Admiralsviidi – hinnas hõrku õhtusööki kahele.









Wellnessis jaga sõbraga

Sõbrakuul on hea võimalus veeta aega lähedaste ja sõpradega, mil saame tänada ja kinkida rõõmu neile, kes meie elus kõige olulisemad. Wellness ilukeskus kutsub teid täiuslikule lõõgastusele koos kaaslasega - kahekesi koos on valik tooteid -20% soodsamad!











Spaa pakub lõõgastust

Strandi privaatne spaa pakub head lõõgastust nii väsitava tööpäevajärgselt kui puhkepäeva vabadel hetkedel. Maiuspalana pakub Strand Spa & Konverentsihotell sel kuul soodushinnaga kaks 10-korra kaarti ühe hinnaga. Spaahuviline leiab põnevaid pakkumisi ka esmakordselt Pärnus toimuva spaanädala raames 26.02 – 6.03..










Konverentsihooaeg on alanud

Nüüd tuleb kõik inspireerivad ideed kokku koguda ning töökoosolekuteks ruumid reserveerida. Lisaks kaheksale erimõõdus saalile, jätkuvalt kiitust saavale köögile, on Strandil pakkuda ka suurepärased ideed koolituspäevajärgseteks tegevusteks. Tule tutvu ka uue konverentsipaketiga, kus koolituspäeval pakutaks lisaväärtusena ühte ilukeskuse hoolitsust.









KÕIGI ERIPAKKUMISTE KOHTA ROHKEM INFOT LEIAD SIIT!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Nautisime meeldivat puhkust. Veekeskus oli väga kaunis ja eriti meeldis mulle tubade sisustus. Voodi oli super pehme ja mugav.... (5.0)" Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv