Suvekontsertid Kallaste turismitalu Kalju-laval

07.03.2016
Kalju-lava Suvekontsertide paradiis asub Padisel, vaid 45 km Tallinnast. Lava on rajatud Kloosti jõe kunagisele kaldale amfiteatri stiilis, mis tagab kõigile ideaalse heli ja vaate. Kontserdid, mida peab nägema ja kuulama! Palkidest lava on vaatamisväärsus omaette. Pealtvaatajatele on mõeldud üle 800 istekoha ning 150 inimest mahub istuma ka katusealuste alla Kalju-kohvikus.

16. juuni kell: 20:00 – Dagö
Dagö ilmselt tutvustamist ei vaja. Muusika on ikka endiselt hea ja elamused joovastavad. Dagö on Kalju-laval üles astunud korduvalt - igal korral on emotsioonid ühtviisi laes. Kalju-kohvik avatakse juba 18.30. Dagö astub lavale täpselt 20.00.

30. juuni kell 19.30 – Jäääär
Kalju-lava ootab ka sel suvel kõiki Jääääre armastajaid, sest ühises juubelisaginas saab kindlasti olema üks eriliselt hea õhtupoolik! Jäääär - Jaan Sööt, Tarvo Jaaksoo, Teet Velling ja Tõnu Timm – tulevad kalju-lavale ka sel aastal 30.06. Kontsert tuleb ülihea ja õhtu imeline! Kõik külastajad on oodatud territooriumile alates 17.30, Kalju kohvik avatakse kell 18.00. Jäääär tähistas sel aastal oma 25 koosoldud aastat – suur tänu neile kõige selle hea eest, mida nad on meie muusikamaailmale pakkunud ja loomulikult palju õnne!

06. juuli kell 19.30 – Laura koos Raivo Tafenauga - "Kummardus Marju Kuudile"
Laura Remmel ja Raivo Tafenau on Kalju-laval käinud kordi. Nende kontsert oli tegelikult üldse esimene Kalju-laval (kui avapidu välja jätta), seega on igati passlik, et tänavu Kalju-lava 5 juubelil nad taaskord lava vallutavad!
Marju Kuut on Eesti muusikale andnud hinnalise panuse, seetõttu on tema auks ja temast inspireeritud kontsert igati õigustatud. Kuuti tunnustas omaaegne džässiajakiri Down Beat kahel korral NSVL parimaks džässilauljaks. Ka on Marju Kuut saanud Eesti Muusikaauhinna oma panuse eest Eesti muusikasse.
Kalju-kohvik avatakse juba 18.00.

19. juuli kell 19.30 – Kõrsikud
Kalju-lavale tulevad jällegikord Kõrsikud, kogu oma positiivsust kiirgava muusikaga. Esitamisele tulevad Kõrsikute oma lemmiklood, mis on ühtlasi ka sinu lemmiklood. Muusika on tore ja sõnum südamlik, mille juurde pererahvas pakub omaltpoolt maitsvat toitu Kalju-kohvikus.
Kalju-kohvik avatakse juba 18.00.

21. juuli kell 19.30 – Terminaator
Terminaator on paljude lemmik, oma (nii tihti just romantilise) rock muusikaga. Kalju-lava kontsert meeldib aga kindlasti ka neile, kes Terminaatorit väga tihti ei kuula. Muusika lihtsalt kuidagi sobib ja lava kiirgab positiivset energiat, häid emotsioone.
Kalju-kohvik avatakse juba 18.00.

26. juuli kell 19.30 – Saatpalu ja Tafenau "Isaga Draakonil"
Esitamisele tulevad nii mõnedki Dagö repertuaarist tuntuks saanud lood, kuid need on omandanud uue olemise ja kõla. See kontsert on kindlasti põnev ja üllatusi täis. Ja no olgem ausad, üllatusi oleks meie kõigi eludesse ikka rohkem vaja. Kooslus on vägev ja tulemus veel vägevam. Loota jääb vaid, et kogu see vägevus Kalju-lavale ära mahub.
Kalju-kohvik avatakse juba 18.00.

02. august kell 19.30 – Shanon
Shanon astub Kalju-laval taaskord üles kogu oma hiilguses. Pop/ rockilikud meloodiad kisuvad kindlasti puusa nõksuma ja liigselt põletatud kalorite vastu on kohvikus ka lahendus! Esitamisele tulevad Shanon kollektiivi lemmiklood, mis on kindlasti ka sinu lemmikud.
Kalju-kohvik avatakse juba 18.00.

Suvekontsertite sooduspiletid on müügis SIIN!

skoor

4.6

Viimane kommentaar:

"Hilja tareke oli imeline - eriti mõnus oli tarekese ees olev tünnisaun! Soovitan Romantikapaketti ;) (5.0)" Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv