Suvevalgus ja jaanipäev 23–24 juunil Algallikal

14.06.2016
See aeg on pühendatud Suve algusele, vaimu Valgusele ja Jaanipäevale.
Suvevalguse päevad on suurepärane võimalus teha oma suve algus ja Jaanituli ainulaadseks kogemuseks!

Päeval tegeletakse enesearenguga looduskaunis kohas ja õhtul tehakse sauna, vesteldakse, mängitakse ja lauldakse lõkke ääres ja kuulatakse kontserte. Suvevalguse päevad Algallikal juba kolmandat suve!

Olete oodatud osalema mõlemal päeval, kuid võib osaleda ka ainult Triinu Taul’i kontserdil ja jaanitule õhtul või teise päeva üritustel. Ansambel Hingelind kontsert-rännak, Tiia Lõokese Teadliku Loomise ja hingamise praktika, Pille ja Ülle Alliku liikumine & kunst, Triinu Tauli intuitiivse laulu töötuba, Kati Lumist e& Hingelind Muusika Võlumaailma töötuba, Külluse rituaalid ja tants, taimetoidud, lõke, päikeseloojang mere taha ja saun.

Neljapäev 23.juuni (Jaaniõhtu päev)
11.00 – 13.00 Triinu Taul’i töötuba: Intuitiivne laul ja selle läbi enese tervendamine.
13.00 lõunasöök
14.00 – 17.00 kõik koos teeme ettevalmistusi jaaniõhtuks, enda ja ruumide ehtimine
17.00 – 18.00 Triinu Taul’i kontsert-rännak. Triinu Taul on ainulaadne laulja, muusik, pärimusmuusik. Triinu omab tugevat sidet oma juurte ja loodusega. Tema lauluhääl on kordumatu, selle kõlas peegeldub ürgsete loodusrahvaste teadvus ning müstilised dimensioonid. Triinu muusika on nagu killuke lopsakat ürgloodust. Triinut on inspireerinud aastatuhandeid vana regilaulu meditatiivsus ning sügav kujundite maailm, šamanism, Saami joig, Bulgaaria rahvalaul, Tuva kurgulaul, tiibeti munkade palvemuusika ning palju muud erinevate rahvaste traditsioonilisest ja pühast muusikast.
19.00 jaaniõhtu pidulik õhtusöök
20.00 Rein Marani film jaanipäevast muusikaga “Suvisted Tammealusel”
21.00 rahvuslikud laulud, tantsud, mängud Triinu Tauli ja Pille Alliku juhendusel
ca 21.30 Jaanituli, tõrvikute süütamine, külluse rituaal lõkke ääres. Päikeseloojangu nautimine rannas. Hilisõhtul Külluse tantsud koos slaidshowga. Väeline ja tõeline küllust ligitõmbav liikumine saalis: avame ennast suuremale küllusele, oma soovide täitumisele, väärtustame ennast ja oma elu ning pühitseme seda mis on, selles ajas ja ruumis, mis on. Juhendajad Pille Allik, Tiia Lõoke ja Elo Tuppits.

Reede 24.juuni:
04.04 Päikese tervitus looduses
04.35 soe tee ja näks/hommikusöök
ca 05.35 kosutav uni
9.30 hommikusöök
10.30–13.00 Muusika võlumaailma töötuba. Muusika võlumaailma viib meid rändama Kati Lumiste ja tema sõbrad. See on koht, kus igaüks saab olla looja ning võluda välja muusikat enda seest. Abilisteks kõikvõimalikud tuntud ja tundmatud pillid, nii et igaüks saab midagi mängida, vahetame neid, võlume neist muusikat välja. Kuulame, kuidas vaikusest sünnib muusika ja kuidas pillid koos helisevad. Katsume leida muusikat ka loodusest. Igaüks leiab oma hingepilli ja püüab väljendada sellega oma hingelaulu. Töötoas osalemiseks pole oluline muusikaline haridus, pillimängusokus või isegi muusikaline kuulmine.
13.00 lõunasöök
15.00–18.00 Teadliku Loomise ja hingamise töötuba. Teadliku loomise põhimõtted ja hingamispraktikad. Seekord kasutame ürgelementide (tuli-vesi-maa-õhk) ja helide kaasabi. Juhendaja Tiia Lõoke. Seejärel ühendume elementidega looduses et tunnetada ja luua kontakt erinevate elementidega ja saada vastuseid oma olulistele küsimustele. Juhendaja Pille Allik. Lastele samal ajal sarnane tegelus Ülle Alliku juhendusel. Pille on hingamise ja tantsuterapeut, Ülle kunstiteraapiaga tegelev kunstnik, koos moodustavad õed nad inspireeriva tandemi. Loe Pille ja Ülle kohta lähemalt siit…
18.00 õhtusöök
19.00 Kontsert-rännak ansamblilt Hingelind. Rännakule viivad Sind Kati Lumiste, Maarja Korstnik, Michael Bevin ja Jürgen-Kristoffer Korstnik. Laulude, helide ning meditatsioonide saatel rändame läbi kõikide energiakeskuste – alustades oma juurtest ning jõudes taevastesse kõrgustesse. Läbi muusika ning laulmise puhastame me sedasi oma keha, hinge, meeli ning tundeid ja astume helgesse suvesse rõõmust pakatades!
Õhtul lõkkeõhtu, päikeseloojang mere ääres, saun
Suvevalguse päevad lõpetamine koos Teekonnaga Looduses.

Laupäev 25.juuni: Laupäeva nautimine
10.00 hommikusöök. Kadakaraja ja lähiümbruse avastamine – igaühe omal algatusel. Kadakaraja plaani saab söögitoa laualt. Võimalik puhata Algallikal ja tellida endale soovi korral kella 13.00-ks lõunasöök.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga soe ja sõbralik vastuvõtt ! (5.0)" Anna hinnang

Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv