Sportland Kõrvemaa Suusapäev ja Suusamaraton kutsuvad osalema!

10.01.2017
NB! OLULINE INFO (täiendatud uudist 18.01.2016)

Seoses ebapiisavate lumeoludega on Sportland Kõrvemaa Suusamaratoni korralduskomitee sunnitud suusamaratoni ja kogupere suusapäeva edasi lükkama 5. märtsile 2017. Pikendatud on ka soodusregistreerimine, mis kestab kuni veebruari lõpuni!

Vaatamata sellele oodatakse kõiki nädalavahetusel Kõrvemaale suusatama ja talverõõme nautima. Maratonirada 19km distants on tähistatud ja treeningsuusaga suusatatav. Laupäeval, 21. jaanuaril toimub huvilistele määrdekoolitus, suusakool ja lapsi ootab marumägi. Täpsema info tegevuste ja võimaluste kohta leiate www.korvemaa.ee

Kõigile juba tänaseks registreerunud osalejatele uue kuupäeva mittesobivusel osalemistasu tagastatakse. Sportland Kõrvemaa Suusamaratoni korralduskomitee palub sellisel juhul võtta ühendust sport@korvemaa.ee

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21.jaanuaril, 2017 ootab Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskus kõiki koos peredega Kõrvemaale osa saama vahvast suusapäevast!

Kõrvemaa Suusamaratoni raames toimub 21. jaanuaril 2017 Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses kogu perele mõeldud Suusapäev. Sellel päeval toimuvad lastesõidud ja noortemaraton ning kõigil suusasõpradel on võimalik suusamaratoni avatud rajal oma oskused proovile panna.
Päeva juhib ja oskused paneb lumel proovile KeerdTrepp. Lisaks veel suusaõpe kõikidele huvilistele igal täistunnil, kelgumäel liulaskmise võistlused, mootorsaaniga lõbusõidud koos metsloomade jäljejahiga. Põnevust lisavad Suusaliidu Suusabuss ja palju muud.

22. jaanuaril toimub Sportland Kõrvemaa nelikürituse esimene osavõistlus - Suusamaraton.

Rohkem infot leiab siit: http://www.korvemaa.ee/sportland-korvemaa-nelikuritus/suusapaev_noortemaraton

Tule kogu perega!
Naudi puhast Eestimaa loodust!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv