Uudishimulike klubis kuuleb liblikauurija seiklustest Lõuna-Ameerikast Kaug-Idani

23.01.2017
27. jaanuaril kell 15:00 toimub Eesti Loodumuuseumis selle aasta esimene uudishimulike loodusklubi kohtumine. Külla tuleb Eesti Loodusmuuseumi entomoloog Aare Lindt, kes räägib oma ekspeditsioonidest nii Eestis kui laias maailmas ning arutleb selle üle, mis on entomoloogi töö, miks on vaja liblikaid koguda ning kas liblikauurija on kurjategija.

Aare on kokku teinud umbes 40 ekspeditsiooni, tema esimeseks sihtkohaks 1981. aastal oli Usbekistan. Mitmekümne aasta jooksul on ta käinud nii Kaug-Idas, Kagu-Aasias kui Lõuna-Ameerikas. Klubis kuuleme põnevamaid lugusid nendelt kaugetelt reisidelt ning näeme sealt kaasa toodud liblikaid ka oma silmaga.

Lisaks seikluslikele reisilugudele mõtiskletakse kokkusaamisel ka selle üle, miks on putukaid vaja püüda. Arutatakse selle üle, kas putukate püüdmine on tapmine ning kas ilma selleta oleks üldse võimalik teada, kellega me koos elame? Juttu tuleb ka uute liikide kirjeldamisest, putukate levitavatest haigustest, taimede kahjustamisest ja paljust muust põnevast.

2017. aasta jaanuarist laieneb endine seenioride loodusklubi uudishimulike loodusklubiks – oodatud on osalemas igas vanuses huvilisi!

Uudishimulike loodusklubi kohtub kord kuus. Loodusklubisse pääseb iga kord muuseumipiletiga (sooduspilet 3€, täispilet 5€). Tasuda saab enne klubi algust kassasse. Iga kohtumist võib võtta kui eraldi üritust ning osaleda sellel, mille teema huvi pakub.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ideaalne lastega peredele. (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv