Noarootsi Saunaralli 2017

03.02.2017
25. veebruaril leiab aset taaskord Noarootsi Saunaralli. Haara võimalusest ja veeda üks vahva päev keset Noarootsi kaunist loodust nautides samal ajal erinevaid saunamõnusid.

Ürituse eesmärgiks on tuua Noarootsi külalisi kaugelt ja lähedalt, et tutvustada Noarootsi piirkonda ning siin tegustevaid ettevõtteid. Soojaks saab köetud 15 erinevat sauna, sealhulgas näiteks ehe suitsusaun ning erinevad mobiilsed saunad. Samuti on kaasatud toitlustajaid, kes pakuvad rallil osalejatele ja ka pealtvaatajatele võimalust osa saada kohalikest maitsetest.

Nagu ka möödunud aastal ei ole osalejate eesmärgiks läbi käia kõigist saunadest kiiruse peale, vaid koguda kokku võimalikult punkte, mida jagatakse nii saunas käimise eest, kui ka erinevate ülesannete lahendamise eest. Kindlasti saab jääkülmas vees supelda ja proovile panna oma teadmised Noarootsi ajaloost.

Saunaralli päev algab kell 12:00 Pürksi keskuses, kus registreeritakse kohale tulnud võistkonnad, jagatakse kätte kaart saunade asukohtadega ning loositakse kohustusliku esimese sauna asukoht. Ralli finish on täpselt kell 17:00 samas kohas. Selleks, et punktiarvestuses osaleda, on hoolimata kogutud punktide arvust selleks hetkeks kohustuslik olla tagasi finishis. Kell 19:00 algab autasustamise tseremoonia Stand Up Comedy etendusega Roosta Puhkekülas, enne seda on Roostal võimalik kasutada saunakompleksi pesemiseks ning riietumiseks ja keha kinnitada Roosta Kaminasaalis. Osalevatele võistkonnaliikmetele on saunakompleksi kasutamine ja Kaminasaali supibuffe tasuta.

Õhtu lõpetab Roostal DJ Felix, Noarootsi Kõrtsis tantsutab soovijaid ansambel Parvepoisid.
Võistkondade registreerimine on täies hoos, võistlema pääseb kuni 35 võistkonda. Võistkonnad peavad olema 4-liikmelised. Kuni 15.02 osavõtumaks ühele võistkonnale on 60€. Peale seda on osavõtumaks ühele võistkonnale 80€. Osalemise soovist tuleb teada anda meiliaadressil roosta@roosta.ee, millel jagatakse vajalik info osalemise kohta.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Üks võrratu koht puhkuseks, imelisel Läänemaal, ürgsete metsade veerel. Koht, kus aeg peatub ja argimelu haihtub. Lisaks lummab lähedal... (5.0)" Anna hinnang

Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv