Loodus hellitab ja ravib Kubija hotell-loodusspaas

15.06.2017
Loodusel on imeline võime ravida end suurtest kahjustustest ja aidata sealjuures ka inimesel taastuda nii vaimselt kui füüsiliselt. Puhas loodus on kahtlemata kõige usaldusväärsem apteek ja toidulaud. Mida pistame suhu, võime julgelt määrida ka oma nahale, et terve keha saaks hästi toidetud.

Tänapäeva ebatervisliku ja kiire elu eest ei ole kaitstud keegi, kui just kõik päevad ei möödu looduse rüpes. Liikumine keskküttega köetud ruumide, õue ja konditsioneeritud auto vahel, liigne suhkru, alkoholi ja tubaka tarbimine, heitegaasid tänavatel, keemilise koostisega pesuvahendid ja kosmeetika mõjuvad meie nahale ning tervisele kurnavalt. Enamuses kaasaegsetes ilutoodetes leidub plastikuid, silikoone, petrooleumi, värve, kunstlikke lõhnaaineid, keemilisi säilitusaineid ja teisi ohtlikke koostisosi.

Teaduslikult on tõestatud, et 85% nahale kantavatest ainetest imendub organismi – seega mida me oma nahale määrime, leiab lõpuks tee meie organismi. Selle teadmisega on valikuid teha üsna lihtne: näiteks mesi või kookosõli võiksid olla nii köögikapis kui vannitoasahtlis. Looduskosmeetika ei avalda halba mõju nahale ega organismile ning on tihtilugu ainuke võimalus allergilistele ja väga tundliku nahaga inimestele. Järjest enam pakuvad looduslikke hoolitsusi ka erinevad ilusalongid ja spaad. Eriti veab aga siis kui satud neist mõnda sellisesse, kus kasutatakse kosutava teenuse pakkumisel ka kohalikku toorainet.

Lõuna-Eesti looduse on õuest tuppa toonud Kubija hotell-loodusspaa Võrumaal, kus saab lisaks klassikalistele wellness-teenustele kogeda ka kohalikke looduslikke hoolitsusi. Näiteks nende valikus olev noorendav kehahoolitsus jogurti ja vaarikatega kõlab nii, et selle võiks magustoidu pähe ära süüa. Lisaks maitsvale, ent nahka toitvale ja trimmivale koostisele eemaldatakse antud hoolitsuses kuivharjamisega nahalt irdunud rakud ja antakse vereringele hoogu. Hoolitsus lõppeb lõõgastava näo- või peamassaažiga.

Mitmeid tervendavaid ja lõõgastavaid kehahoolitsusi ning massaaže viiakse Kubija hotell-loodusspaas läbi ka peavalu, lihas- ja liigeseprobleeme leevendava Eestimaise karurasvasalviga, tõhusalt kooriva suhkruga, meresoola, magneesiumisoola, metsaürtide, mee ja koguni konjakiga. Ka massaažiliigid on seal erilised: nii näiteks pakutakse kuumade taimepallidega massaaži, mis stimuleerib siseorganeid, parandab verevarustust ning vähendab lihas- ja liigesvaevuseid. Populaarne on ka Vana-Eesti massaaž ehk soonetasumine, milles rakendatakse suisa meie esivanemate vanadel tarkustel põhinevat raviviisi.

Kubija hotell-loodusspaa näohoolitsuste nimistu koostisest leiab toitva ja puhastava mee, kama ning saialilleõli koosluse, lisaks kodumaise turba. Turbamask sobib naha ainevahetuse kiirendamiseks, akne ja põletike vähendamiseks ning naha pinguldamiseks. Raviturbal on ka kortsudevastane ja nahka siluv toime. Turba bioaktiivsed ühendid imenduvad sügavale nahka, taastavad naha elastsuse ning leevendavad aknet ja psoriaasi. Turbahoolitsusele lisab värskust Metsmoori energeetiline lillevesi. Hoolitsus lõppeb lõõgastava näomassaažiga, mida tehakse niisutava ja vananemisvastase toimega Eestimaise kanepiõliga.

Lisaks kohaliku tooraine võimalikult suurele kasutamisele iluhoolitsustes, propageeritakse Kubija hotell-loodusspaas ka võimalikult looduspuhast kohalikust toorainest toitu ja mis kõige tähtsam: looduses olemist. Kahtlemata tasub igal ühel meist käia vahepeal looduses end laadimas: jalutada mererannal, matkata rabades, telkida metsas või puhata maakodus. Kes soovib samal ajal end ahju kütmisest või telgi paigaldamisest säästa, saab kosutada hinge ja keha ka mõnes loodusspaas, kus annab läbi hellitava teeninduse leida kooskõla looduse ja iseendaga iseäranis luksuslikult.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Kubija Hotell- Loodusspaa on võrratu koht puhkamiseks. Teenindus oli suurepärane ja personal sõbralik ja lahke. Juba alates... (5.0)" Anna hinnang

Männiku 43a, Võru, Võrumaa www.kubija.ee näita numbrit

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv