Restoran NOOT

Pärnu, Pärnumaa

pisteet

3.5

Latest review:

"Meeldis Restoranide nädala menüü, käisime lõunasöögil. Noormees, kes teenindas, oli ka väga tore. Lähme jälle, kui Pärnusse satume. (5.0)" Arvioi

Pärnu, Pärnumaa

Lähetä sähköposti

Restoran NOOT / Esittely

ESTONIA Resort Hotel & Spa a´la carte ravintola NOOT on avoinna Ma – Su 12:00 – 23:00

À la carte ravintola tarjoilee terveellistä virolaista ruokaa
Keittiömestarimme Rudolf Visnapuu, Cordon Bleu tittelin omistaja, käyttää sekä paikallisia kausituotteita että meren antimia
Kesäkaudena avaamme mukavan kesäterrassin
NOOT-ravintolan kahvilassa tarjotaan arkipäivisin klo 12–17 salaattibuffet, päivän keitto ja päivän leivo

Lähetä sähköposti

Arvioi

Arvostelut

Miina
Arvio: 5.0

Meeldis Restoranide nädala menüü, käisime lõunasöögil. Noormees, kes teenindas, oli ka väga tore. Lähme jälle, kui Pärnusse satume. (18.04.2018)

Nana
Arvio: 2.0

Külastasime restorani Pärnus toimuva restoranide nädala raames. Kolmekäiguline õhtusöök. Saime suure pettumuse. Kui meid oldi lauda juhatatud siis meid lihtsalt unustati sinna, sõna otseses mõttes. Kui olime 30 min oodanud siis läksime ja andsime ise endast märku. Saadeti siis meie lauda ähmis ettekandja kelle esimene lause oli " vabandust, te jäite meil kahesilma vahele." No see lause nüüd küll tuju paremaks ei teinud. Selle ootamisaja jooksul teenindati korduvalt meie kõrval laudu, lauast mööda käis mitu inimest, isegi vahetusevanema moodi proua aga keegi ei pannud meid tähele. Lauad ise oli ka poolikult kaetud, ju käis päeva jooksul liiga palju rahvast, et ei jõutud uuesti korralikku katet lauale panna:) Meil oli neljale kate laual tehtud, meid oli kolm, viisakas on restoranis kui kliendid on lauas kohad sisse võtnud siis tühja koha kate korjatakse kokku, mida seal ei tehtud. Ok. Söök oli väga ilusasti serveeritud kuid maitselt ei mingit waud, tavaline. Ootasime ikka paremat. Kahju, meie ikka pettusime väga restoranis. Ja kui kõrval lauda toodi pärast tagasiside leht täita siis meil seda seal ei palutud teha. Eks nad ise said ka aru, et midagi ikka läks meie lauaga väga nihu. (09.04.2017)